Z.P. u Laganini

Mladi tim na čelu s 19-godišnjim Lukom u Masterchef izazovu pomeo konkurenciju, mladost pobijedila iskustvo

Sa samo 19 godina, Luka je izabran kao vođa i odlično se snašao.

22. rujna 2023 15:40

Luka Veić sa svojim timom odnio prvu pobjedu u gastroduelu - 4 Foto: Nova TV

Luka Veić sa svojim timom odnio prvu pobjedu u gastroduelu - 5 Foto: Nova TV

Luka Veić sa svojim timom odnio prvu pobjedu u gastroduelu - 3 Foto: Nova TV

Luka Veić sa svojim timom odnio prvu pobjedu u gastroduelu - 2 Foto: Nova TV

Atmosfera u Masterchefu ozbiljno se zahuktava, osobitno nakon novog izazova koji su kandidati imali u prošlog epizodi. Radi se o gastroduelu i podjeli u timove. Vođa crvenog tima bila je mnogo iskusnija, 47-godišnja Asmira, a vođa plavih bio je 19-godišnji Luka.

vezano Ova sezona Masterchefa donosi nikad mlađe kandidate! Laganini Mladost je za ovu ekipu sve samo ne ludost – ovih troje natjecatelja iz Masterchefa ima manje od dvadeset godina

Plavi je tim, na čelu s Lukom i njegovom zamjenicom Gaijom pobijedio i osvojio prednost u daljem natjecanju. Izdominirali smo, kuhali smo modernije, smatram da smo zaslužili pobjedu, bio je Lukin komentar uoči proglašenja o tome kakvi su bili u odnosu na crveni tim.

„Osobe smo koje će si malo zakomplicirati život, koje vole modernije i spajat nespojivo, tako da bi to mogao biti plus„ rekla je Gaia

„Plavi tim imao je kompleksnija, kreativnija, složenija jela“, rekao je Stjepan Vukadin,uime žirija što je značilo da plavi odlaze na odmor mirni jer će se odmarati u sljedećem izazovu, dok od crvenih netko napušta natjecanje.  

Tko odlazi iz showa saznat ćemo sljedeći tjedan u večernjem terminu na Novoj TV, a na društvenim mrežama ne propustite pogledati sve ovotjedne zanimljivosti.

 

 

Još vijesti