M. P. u Laganini

Službeno je potvrđeno! Stiže serija o Harryju Potteru, a Hogwarts će biti na potpuno novi način

„Vaše pismo za Hogwarts je ovdje.“.

13. travnja 2023 14:48
Glumci popularnog čarobnjačkog serijala

Glumci popularnog čarobnjačkog serijala Foto: Harry Potter/Facebook

Nedavno smo pisali o produkciji serije o Harryju Potteru koja će se bazirati na radnju iz knjiga, a izvori bliski cijeloj situaciji naveli su da se samo čeka spajanje HBO-a. Na sreću brojnih fanova, HBO Max je na Twitteru potvrdio snimanje spomenute serije

U objavi stoji: „Vaše pismo za Hogwarts je ovdje. Max je naručio prvu Harry Potter televizijsku seriju, vjernu adaptaciju kultnih knjiga.“, a u nešto više od sat vremena objava je pregledana gotovo tri milijuna puta.

Zasad nema točnih detalja o tome što će serija pokrivati, ni tko glumi glavne junake, ali u američkim medijima se spominje da je u pitanju potpuno nova glumačka postava. Najavljeno da je da će svaka sezona biti autentična prema izvornim knjigama i donijet će Harryja Pottera i njegove pustolovine novoj publici diljem svijeta, prenosi zadovoljna.dnevnik.hr.

Isto tako, potvrđeno je i da će J.K. Rowling sudjelovati u kreiranju serije, a kako stvari stoje biti će u ulozi izvršne producentice zajedno s ostalima. Iz HBO-a govore kako im je drago da imaju priliku stvoriti Hogwarts na potpuno novi način. Fanovi su oduševljeni i nestrpljivo očekuju ono o čemu se šuškalo godinama.

Još vijesti