M. P. u Laganini

McDonald's uvodi promjene na najpopularnijim hamburgerima – kako će izgledati?

Sviđaju li vam se novosti?

20. travnja 2023 15:55
Svjetski poznati hamburgeri

Svjetski poznati hamburgeri Foto: Patcharaporn Puttipon4289/Shutterstock

Na sreću ili žalost obožavatelja McDonald'sa, popularnog lanca brze hrane, objavljene su promjene u klasičnim hamburgerima kako bi poboljšali njihov okus. Promjene se odnose na Big Mac i McDouble, a kupci mogu očekivati poboljšanje sveukupne kvalitete namirnica.

Među promjenama koje kupci mogu očekivati su mekša i deblja peciva, savršeno rastopljeni sir, jače pečena pljeskavica i više Big Mac umaka. Također, poboljšanje se odnosi na dodavanje bijelog luka pljeskavicama dok su još na roštilju kako bi se popravio cjelokupni okus, stoji na finance.yahoo.com.

Viši direktor kulinarskih inovacija u McDonald'su govori: „Uvijek ću pamtiti svoj prvi hamburger iz McDonald'sa. Sada moj kulinarski tim i ja imamo najbolji posao na svijetu. Razmišljamo o načinima kako obožavateljima približiti još više tog kulinarskog okusa.“

Dodao je kako su otkrili da su male promjene dovele do velike razlike, a rezultirale su najukusnijim hamburgerima. Obnovljeni okusi hamburgera dostupni su u pojedinim američkim gradovima – Los Angelesu, Seattleu, Portlandu, San Franciscu, Sacramentu, Phoenixu i nekoliko drugih gradova. Dok će u drugim restoranima biti dostupne do 2024. godine, prenosi n1info.hr.

 

Još vijesti