L.B. u Laganini

Najbolje Valentinovo! Povedi „bolju polovicu“ na koncert Matije Cveka uz 50 posto popusta

Na nedavno održanoj svečanoj dodjeli najveće hrvatske glazbene nagrade, Porin, osvojio je dva kipića – onog za najbolji pop album te Porina za najbolju mušku izvedbu za pjesmu „Ptice“.

12. Siječnja 2023 11:42
Album Matije Cveka doživio je veliki uspjeh.

Album Matije Cveka doživio je veliki uspjeh. Foto: Matija Cvek via Facebook

„Najveći gospodin među mladim glazbenicima“, kako je Matiju Cveka opisao jedan od obožavatelja na YouTubeu, nesumnjivo je osoba velikog talenta koja se u posljednjih par godina sigurno etablirala na domaćoj glazbenoj sceni.

Njegova prepoznatljivost jedna je od najbrže rastućih na hrvatskoj glazbenoj sceni. Sredinom travnja prošle godine izdao je svoj debitantski album „Izbirljivo i slučajno“ koji se već u prvom tjednu našao na broju jedan najprodavanijih albuma, a izvrsne recenzije glazbenih kritičara i dalje pristižu.

Ako ste i vi među Matijinim obožavateljima, ili je to vaša bolja polovica, nemojte propustiti koncert Matije Cveka i The Funkensteinsa, po „studentskoj“ cijeni!

Studentski centar Rijeka, Služba za organizaciju slobodnog vremena studenata i HKD nastavljaju uspješnu suradnju, a ovog puta studentima nude zabavan sadržaj uz popust na cijenu ulaznice za koncert, piše Svjetionik.Hrvatski kulturni dom na Sušaku u veljači studentima nudi popust od 50 posto na koncert koji se održava na Dan zaljubljenih, 14. veljače.

Koncert naziva Valentinovo u HKD-u: Matija Cvek & The Funkensteins počinje u 20 sati, a ulaznica s popustom iznosi 8 eura u pretprodaji. Više o samom koncertu pročitajte ovdje.

Popust se obračunava na blagajni, isključivo po predočenju x-ice, a svoje mjesto možete rezervirati na e-mail pressh@hkd-rijeka.hr ili na broj 0916223456.

Nemojte propustiti priliku za odličan koncert u pola cijene i zaključite Dan zaljubljenih na najbolji mogući način.

Još vijesti