P.S. u Vijesti

Ne radi ti WhatsApp? Problem ipak nije u tvom mobitelu

Za komunikaciju još uvijek možeš koristiti Instagram, druge društvene mreže ili pozive i sms poruke.

25. listopada 2022 10:20
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Novi radni dan započeo je bez poteškoća. Korisnici ove popularne aplikacije mogli su neometano slati poruke, stickere i gifove svojim kontaktima, no samo do iza 9 sati ujutro kad je, iz još nepoznatih razloga, aplikacija prestala funkcionirati!

Ukratko, ne brinite, nije problem u vašem mobitelu, već u sustavu s obzirom na to da nitko u svijetu trenutno ne može poslati, a ni primiti poruku putem Whatsappa. Jedino što možeš je vidjeti sve ranije poruke koje su poslane ili primljene jutros, ali se one više ne mogu slati.

Slanje poruka je zakazano jer se uz poruku pojavljuje ikonica sata, a ona ukazuje na čekanje slanja poruke. Korisnici WhatsAppa diljem svijeta su uočili ovaj problem. Upravo zbog toga,  već i masovno prijavljuju poteškoće putem Downdetectora. Neki samo ne mogu slati poruke, dok drugima je aplikacija potpuno blokirana. Ne radi niti Web verzija WhatsAppa.

Osim toga, mnogi prenose i posljednje javljanje Mete zbog ovog problema. "Svjesni smo da neki ljudi trenutno imaju problema sa slanjem poruka i radimo na osposobljavanju WhatsAppa što je brže moguće", napisali su u kratkome osvrtu na "pad" rada ove popularne aplikacije.

Još vijesti