Mašnice na boru su novi trend

Jesi li fan kičastih i bogatih božićnih ukrasa ili više voliš minimalizam? Moramo priznati da mi preferiramo tradicionalne božićne ukrase koji uključuju mnoštvo kuglica za bor, šljokica i lampica. Ipak, generacija Z postavlja novi minimalistički trend pa tako ukrašavaju bor vrpcama koje vežu u mašne. Iako možda tvoje drvce neće izgledati bogato kao s klasičnim ukrasima, ovaj način ukrašavanja je definitivno prihvatljiv za studentski budžet. Sve što ti treba je klupko ukrasne vrpce i lampice za bor.

Na TikToku, pojam „mašne za božićno drvce“ dostigao je više od 10 milijardi pregleda, a kreatori sadržaja hrle u svoju lokalnu trgovinu rukotvorinama kako bi kupili smotuljak satenske vrpce za uljepšavanje svojih grana, piše New York Post.

Umjesto da se „bavi gomilom velikih i glomaznih ukrasa“, influencerica Samantha Miller ukrasila je svoje drvce trendi ukrasima.

Minimalistički ukrasi vs. nostalgija

„Dobro je što su mašne vrlo estetske i vrlo popularne u ovom trenutku“, rekla je u isječku dok se hvalila svojom velikom kupnjom vrpci na Amazonu, držeći se crne i palete boja slonovače.

 

@samanthakatew Christmas tree bows > 🎄🎀 #christmastreebowtutorial #christmastreebows #christmastreeaesthetic #amazonchristmastree #amazonchristmasdecor ♬ Christmas Is Coming - DM Production

 

Dok su neki kreatori zadržali neutralnost, crnu, bijelu, zelenu ili sivu, i pažljivo izbalansirali svaki čvor na vrhu grane, drugi su se odlučili za monokromatsku Barbie ružičastu ili sezonsku crvenu božikovinu i upotrijebili ukrasne kukice da ih pričvrste na mjesto.

Trend tannenbaum oštro je odstupanje od ovogodišnjeg dekreta maksimalističkih zagovornika Božića, koji su pozvali na povratak kućnom dekoru ranih stvari zbog faktora „nostalgije“: raznobojna svjetla, neusklađeni papir za omatanje i jelka natopljena šljokicama.

 

@hellokate.o How I decorated my tree 🎀🌲🎀 #fyp #christmas #treedecorating #christmastree #sandyliang #bows #girlthings #girly #dayinthelife #christmasdecorating ♬ Rockin' Around The Christmas Tree - Brenda Lee

 

Bez obzira na to kako mlađa generacija ukrašava svoje drvce, više ih se odlučuje za pravo drvce umjesto umjetnog.

 

@lilikaramalikis This took me longer than id like to admit but Christmas is here and its going to take me at least another week to finish decorating this tree because its me and I am painfully indecisive 🫠 #christmastree #bowchristmastree #christmasdecor #fyp ♬ The Christmas Song (Merry Christmas To You) - Nat King Cole Trio

 

ukrašavanje bora novi trend ukrašavanja bora mašnice na boru ukrasi za bor tiktok trend mašne za božićno drvce

Još vijesti