M. P. u Laganini

Za sve filmoljupce! U Zagreb se vraća Drive In Kino – pogledajte projekcije

U slučaju da nemate automobil možete doći biciklom ili pješice.

20. travnja 2023 10:22
Pridružite se projekcijama

Pridružite se projekcijama Foto: Vinicius Bacarin/Shutterstock

Neprofitna udruga „Hrvatska studentska asocijacija“ osmu godinu za redom organizira Drive In Kino, održat će se tijekom dva vikenda, a prikazat će se sveukupno 4 filma. Kino je smješteno na poligonu Kockica, ulaz je besplatan, a u slučaju da nemate automobil možete doći biciklom ili pješice.

Prvi vikend održavanja je 22. i 23. travnja, otvaranje poligona počinje u subotu u 18 sati, a planirane su brojne nagrade i besplatna hrana i piće od strane sponzora. U 20 sati organizirana je radionica s laboratorijem zabave, a u 21 sati počinje film Wall – e i trajat će do 23.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Drive In Kino Zagreb (@driveinkinozagreb)


U nedjelju, otvaranje poligona počinje u 18 sati nakon čega slijedi zabavna radionica za sve prisutne, a za kraj slijedi film Oceanovih 11 koji će se prikazivati od 21 do 23 sata. Drugi vikend održavanja je 29. i 30. travnja, u subotu gledatelje očekuje film Crazy Rich Asians, a za veliko finale u nedjelju planiran je regionalno poznati film Toma.

Ukoliko želite doživjeti gledanje filma na pravi način, zaigrajte nagradnu igru na društvenim mrežama, a dobitnik osvaja gledanje projekcije filma u dobro poznatom oldtimeru VW Buba. Broj komentara je neograničen, a igra traje još sutra do kraja dana.

Još vijesti