V.F. u Laganini

Želiš vježbati u domu, ali ti je soba premala? Nemaš više izgovora!

Vrijeme je!

3. studenog 2022 10:48
Kućni trening

Kućni trening Foto: Pexels, Karolina Grabowska

Koliko puta si rekao da ćeš početi vježbati pa nisi počeo? Koliko puta si zaista počeo vježbati pa odustao nakon pet dana? Događa se.

Ako živiš u studentskom domu, vjerojatno nemaš dovoljno mjesta u sobi da izvedeš sve vježbe s treninga koji si pronašao na YouTubeu. S druge strane, možda ne voliš grupne treninge jer si pa nema šanse da se upišeš na zumbu, pilates, aerobik ili neki od grupnih treninga u studentskim domovima.

Trenirka i sportska obuća Trenirka i sportska obuća Foto: Reefas via Shutterstock

Pogotovo ne na Savi da te svi iz 11. i 12. paviljona vide kako vježbaš dok idu u menzu na večeru jer se sve vidi kroz ogromne prozore. Također, ne voliš vježbati vani u prirodi jer ima ljudi za koje misliš da će te promatrati pa ćeš se osjećati previše samosvjesno.

Ne želiš ni u teretane jer se bojiš da nećeš znati koristiti sve one sprave koje izgledaju kao da su dio svemirskog broda. Osim toga, student si. Takve članarine mogu biti preskupe.

I onda izabereš jednostavno ne raditi ništa od toga. Imaš motivaciju i želju, ali je jednostavno nemoguće. Nisi lijen, studentske sobe su premale da u njima vježbaš. Razumijemo te…

E pa nemaš više izgovora. Ako si slučajno naišao na ovaj članak, ovo je pravi znak da trebaš početi vježbati, ne od ponedjeljka, nego od danas. Ova trenerica na svom Instagram profilu objavljuje videe s vježbama koje su jednostavne, ne treba ti puno prostora za njih ni nikakva dodatna oprema. Uz to, traju svega nekoliko minuta pa ih stigneš odraditi i kad učiš za kolokvije i ispite.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nishi Mavani |Fitness & Health (@nishfit_28)


Trenerica Nishi Mavani će ti pokazati vježbe koje su low impact što znači da nećeš morati skakati i uzbuniti stanare na katu ispod, a možeš i u samo sedam minuta treninga napraviti čak 1000 koraka.

Nemoj čekati ponedjeljak!

Još vijesti