V.F. u Laganini

Kako sačuvati kruh da se ne osuši? Jednostavan trik za one koji baš mrze onu suhu prvu šnitu

Problem koji stoljećima muči ljude...

13. prosinca 2022 10:16
Kriške kruha

Kriške kruha Foto: Tookapic via Pixabay

Postoji taj jedan studentski problem o kojemu se rijetko priča. Nije siromaštvo, nije nezdrava prehrana, nije neispavanost ni nenormalna količina stresa s kojom se mi studenti suočavamo. I to su studentski problemi o kojima se rijetko priča, ali o njima nećemo ni ovoga puta.

Nikada nećete pogoditi o čemu je riječ, ali kad vam kažemo, shvatit ćete da je problem stvaran. Radi se o – kruhu.

Naravno, vječno je pitanje što s kruhom i kako ga čuvati. Kada kupiš cijeli kruh, imaš dvije opcije. Možeš ga na silu pojesti i zaštopati vlastita crijeva ili ga podijeliti s drugim gladnima studentima. Kada je riječ o hrani, vremena su teška, a ti si student. Dijeljenje nije opcija.

Zato ti donosimo ovaj genijalni trik koji će ti pomoći da ti kruh što duže ostane svjež. Umjesto da kupiš kruh u prekari i da ti samo stoji u papirnatoj vrećici, radije kupi tost u plastičnoj vrećici.

Ova korisnica Instagrama je pokazala kako ona čuva tost da se ne isuši.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reshma Sebastian (@reshsebu)

Jednostavno poveži i savij vrh plastične vrećice pa se nećeš više morati gnjaviti sa suhom i tvrdom prvom šnitom. Ovoga puta ćeš morati ušutkati ekologa u sebi i prestati razmišljati o jadnim dupinima i morskim kornjačama kojima će plastična vrećica naškoditi.

Ili možeš jednostavno otići u menzu i uzeti tri šnite kruha koje su uvijek na meniju pa si kasnije napraviti sendvič ili namazati paštetu.

vezano Fotografiranje obroka mobitelom. Laganini Usporedila hranu koju je jela prije upisa na faks s hranom koju jede sada: Razlika je ogromna – pogledajte fotke

vezano Djevojka spava za radnim stolom. Nakon predavanja 3 trika da zaspeš bez problema, čak i ako imaš tremu zbog ispita ujutro

Još vijesti