M.D. u Laganini

Nova vrsta zabave s ekipom: Brzo do opuštanja i nezaboravnog iskustva uz ovih par ideja

Uz ove aktivnosti možeš uživati u novim stvarima i još bolje se opustiti.

3. veljače 2023 15:58
Bacanje sjekire

Bacanje sjekire Foto: Aldo_Parrotta/Shutterstock

S ekipom si stalno negdje na istim mjestima, krećete se po istim kafićima i nekako ti je sve to postalo rutinski susret.

Nemoj se obeshrabriti jer nije ništa izgubljeno i donosimo ti prijedloge kako možeš uživati u novim stvarima i još bolje se zabaviti s prijateljima. Evo nekoliko savjeta koje aktivnosti su kao stvorene za takve situacije.

Laser tag

Bitka laserima izazov je nove vrste. Odaberi igre u trajanju od 30 do 90 minuta koje će tvoju ekipu držati napetom tijekom cijele igre.

Imaš opciju proslave rođendana, obične brze igre bez dodatnih izazova i taktičke igre. Istraži cijelu njihovu ponudu i iznenadi svoju ekipu ovako dobrom idejom.

 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Laser tag arena Zagreb (@lasertagarenazagreb)


Bowling bar

Kuglanje je popularno zbog spajanja zabave i rekreacije. Jedan je od najpopularnijih oblika zabave, a ako se nisi još nikad okušao u tome imaš opciju i samostalnog kuglanja ukoliko želiš biti bolje pripremljen od ekipe.

Na stazi moraš imati posebne cipele koje ćeš iznajmiti, a na svakoj stazi maksimalno može kuglati šest osoba. Pogledaj sve opcije koje se nude i odluči što je najbolje za tebe.

 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Bowling Bar (@bowling_bar_zagreb)


Axe throwing

Bacanje sjekira nekad je bila razbibriga kanadskih drvosječa pa se proširila po cijelom svijetu. Ova ekipa otvorila je prvi axe throwing u Hrvatskoj koji se nalaze na Zagrebačkom velesajmu.

Bacanje sjekira, kažu, najsličnije je pikadu samo što se umjesto strelica bacaju sjekire s potpuno drvenom drškom. Zvuči primamljivo za izbacivanje stresa. Otkrij kako treba rukovati sjekirama, koje su sve opcije rezervacija i prepusti se adrenalinu.

 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Axe Throwing Arena (@axethrowingarena)


Smashit

Upravo je ovo prva soba za razbijanje u Hrvatskoj. Na službenoj stranici odmah se nudi pitanje zašto doći k njima – razloga je puno, a ovo su neki od njih, navode: zabavno je, nema spremanja, sigurno je, brzo do opuštanja i kontrolirani su uvjeti.

Možeš doći i samostalno ispucati svoje emocije koje su se nakupile vremenom, a stvar će postati još bolja ako dođeš s ekipom. Nekoliko je vrsta razbijanja pa odaberi po želji.

 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli SMASHIT_Zagreb (@smashitzagreb)

 

 

Još vijesti