S.D. u Laganini

Obožavatelji Eurovizije bijesni: Preostale ulaznice za veliko finale koštaju više od £35.000

Koliko biste vi izdvojili?

25. travnja 2023 14:46
Eurovizija 2023

Eurovizija 2023 Foto: Review News/Shutterstock

Obožavatelji koji su se pokušali domoći ulaznica za ovogodišnje natjecanje za pjesmu Eurovizije u Liverpoolu, opisali su proces prodaje karata kao opću katastrofu.

Ovogodišnje natjecanje održat će se 13. svibnja u liverpoolskoj M&S Bank Areni jer prošlogodišnji pobjednici (Ukrajina) ne mogu biti domaćini zbog trenutnog ratnih zbivanja na tim prostorima.

Nakon što su karte za veliko finale Eurosonga puštene u prodaju, mnogi fanovi ostali su u šoku.

Naime, jučer ujutro obožavatelji ove manifestacije žurno su se prijavili na web stranicu kako bi si osigurali mjesto na kultnom događaju, ali mnogi su ostali razočarani.

Stranica „Ticketmaster“, koja je već nekoliko puta bila u centru pažnje zbog sličnih događanja, jedva da je bila funkcionalna jer su se na nju prijavili mnogi pa su karte po pristupačnim cijenama nestale unutar nekoliko sekundi.

„Opet potpuni kaos zahvaljujući Ticketmasteru. Izbjegavajte pod svaku cijenu“, napisao je jedan korisnik.

Neki su se žalili da, čak i kad su konačno uspjeli odabrati sjedalo za veliko finale, jedino što je ostalo bile su paketne karte, s cijenama od 35.000 do 45.000 funti.

 

 

Bez obzira koliki ste obožavatelj ovog glazbenog događaja, iznos od 35 000 funti malo tko želi odvojiti na tako nešto, kad s istim možete platiti puno važnije troškove.

Drugi, međutim, nisu uspjeli odabrati ni ovaj paket, jer se web mjesto srušilo i uklonilo ih iz reda čekanja.

Šokiran događanjima, jedan unesrećeni obožavatelj napisao je: „Jedine karte koje su preostale za #Eurovision su paketi po povoljnim cijenama između £35,000 i £45,000.“

Iako mnogi tvrde da Ticketmaster nije funkcionalna stanica, neki ipak vjeruju da je potražnja za ulaznicama bila toliko velika da toliki broj posjeta ni jedna stranica ne bi mogla izdržati.

U svakom slučaju, liverpoolska M&S Bank Arena sigurno će biti puna.
 

Još vijesti