P.S. u Laganini

Za sve obožavateljice Joška Gvardiola – mađioničar otkrio pin za otključavanje njegova mobitela

Mađioničar Jošku nije htio otkriti kako je uspio pogoditi njegov pin.

1. ožujka 2023 13:31
Iznad Joška pojavili su se upitnici nakon susreta s ovim mladićem

Iznad Joška pojavili su se upitnici nakon susreta s ovim mladićem Foto: Joško Gvardiol/Instagram

Svjetsko nogometno prvenstvo završilo je još u prosincu 2022. godine, ali jedan nogometaš i dalje je glavna meta kada je u pitanju popularnost – što u nogometnom, ali i u privatnom svijetu.

Joško Gvardiol osvojio je srca mnogih djevojaka tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, a i na dočeku naših nogometaša koji se održao u Zagrebu, najveće ovacije djevojaka dobio je upravo on kada je stao na pozornicu.

Njegova popularnost i dalje ne jenjava, a sada je na službenom Instagram profilu Bundeslige osvanuo video u kojem je mađioničar uspio otkriti Joškovu lozinku kojom otključava svoj mobitel.

Mađioničar pogodio iz prve

Prvo što je mađioničar tražio od njega jest da on zamisli svoj pin za otključavanje mobitela, a samo na temelju te njegove misli, mađioničar je otkrio o kojoj kombinaciji brojeva je riječ. Naposljetku se ispostavilo kako kombinacija Joškovog pina glasi 8, 5, 7, 9, što znači da je mađioničar pogodio.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bundesliga (@bundesliga)

Na kraju ga je Joško pitao kako je uspio pogoditi njegov pin, iz prvog pokušaja, a mađioničar mu nije dao odgovor, već protupitanje: „Kako ti tako dobro igraš nogomet? Ja to ne znam“, rekao je mađioničar i tako Joška ostavio u neznanju.

Iako mnogi u komentarima tvrde da je očigledno kako je mađioničar to uspio, zahvaljujući verbalnim i neverbalnim znakovima tijela, lica i reakcija, Joškovim obožavateljicama to vjerojatno nije bitno jer sada znaju njegov pin za otključavanje mobitela! Makar smo uvjereni da ga je poslije promijenio.

Još vijesti