V.K. u Laganini

Otkazala ispit jer nije imala uređene nokte: Evo što su joj poručili drugi studenti

Razljutila je mnoge kada je otkrila zbog čega je otkazala ispit.

12. svibnja 2022 10:13
Važniji lijepi i manikirani nokti od ispita?

Važniji lijepi i manikirani nokti od ispita? Foto: shutterstock by marigo20

Za vrijeme srednje škole, većini nas mijenjaju se prioriteti u životu. Prvi prioritet većine maturanata u Hrvatskoj je upisati željeni fakultet. Nakon upisa, prioriteti postaju dobar i povoljan studentski smještaj, grananje društvenog života, ali i učenje nove materije, odlazak na predavanja, polaganje ispita za vrijeme rokova s najboljim ocjenama koje će nas zadovoljiti.

Iako bi ovo, barem okvirno, trebali biti ciljevi većine studenata, neki ipak imaju drugačiju listu prioriteta koja može zbuniti, pa čak i razljutiti druge.

vezano Udala se za svog profesora koji je 28 godina stariji od nje. Laganini Djevojka moli za pomoć: 'Sestra mi se udala za profesora, mislim da je on manipulator…'

Jedna je osoba nedavno na popularnoj stranici Ispovesti objavila vrlo zanimljiv razlog otkazivanja ispita.

"Otkazala sam ispit jer nisam imala uređene nokte, kozmetičarka mi na odmoru bila, a ispit se poklopio baš s time", kratko je napisala.

Na ovoj stranici komentatori imaju mogućnost i reagiranja na objavu, pa je 200-tinjak osoba kliknulo da "odobrava" objavu, dok ju je osudilo preko 3700 korisnika.

vezano Nisu više imali tema za razgovor. Nakon predavanja Ostavila dečka jer nema diplomu: 'Bitno je da partneri imaju isti stupanj obrazovanja, evo zašto...'

"Pa ja sam šokiran", "Nisi imala uređene nokte, pa strašno", "Sa čime se sve ljudi bave i opterećuju. Kakvi mozgovi", napisao je netko. "Napusti fakultet, nemaš mozak", napisao je još netko.

Iako se ne zna je li osoba mislila ozbiljno svojom objavom ili ne, razljutila je mnoge.

"Pa pametno. Opće je poznato da se ispit ne može pisati bez uređenih kandži", napisao je netko sarkastično. "Čime se budala ponosi, pametan se toga stidi", piše još netko. "Ja se nadam da ne studiraš medicinu", piše komentator.

"Ja sam na ispite izlazila kao da me poplava izbacila"

vezano Slika nije pronađena Nakon predavanja Studenticu roditelji 'otkantali' kad se nakon rokova htjela vratiti kući: 'Plačem cijeli dan, nemam podršku…'

"Ja sam na ispite izlazila kao da me poplava izbacila. Tko još da razmišlja i o tome kako izgleda, daj mi da položim, ostalo me nije zanimalo, poslije mogu biti lijepa", piše komentatorica.

"Ja pred ispit skratim nokte i skinem lak da drugi ne pomisle da sam imala vremena i za to", kaže studentica. "Ja bih ovo napravila kada bih baš naučila pa mi je svejedno jer ima rokova, nadam se da tako i ti jer je inače ovo suludo. Kada shvatiš da ostavljanje za kasnije nije rješenje, riješit ćeš i svoje probleme", savjetuje još netko.

Objava zbunila mnoge

Uz njih, nekoliko komentatora kaže da je studentica izmislila ovaj razlog za otkazivanje ispita, dok se drugi pitaju zbog čega su neke djevojke toliko opterećene noktima, kosom i sličnim stvarima.

"Da si otkazala dejt ili tako nešto, shvatila bih, iako osobno ne nosim umjetne nokte, niti su mi nokti važni (u smislu da li su lakirani ili ne, sve dok su uredni. Ali poštujem, svatko ima svoj stil i u tom slučaju bih odobrila. Ali otkazati ispit zbog toga je nebulozno. Vama pojedinima je polomiti nokat, isto što i polomiti zub. Zašto ste tako opterećene?", pita još netko.

vezano Slika nije pronađena Laganini Ljutiti student bez cenzure: 'Sve profesore bih poslao na psihološku procjenu'

Nije studentica, već profesorica?

Također se pronašlo i nekoliko komentatora koju si mislili da autorica uopće nije studentica, već asistentica ili profesorica.

"Vjerujem da su se studenti obradovali što im je otkazan ispit", piše netko. "Autor je očigledno ili profesorica ili asistentica. Napisala je 'otkazala', a ne 'izašla'. Koji smo raspad, ovo me ni ne čudi toliko", smatra još jedna osoba.

"Kako se to otkazuje, valjda ne odeš samo na njega, jedino ako nisu počele i profesorice posjećivati Ispovesti", piše još netko uvjeren da se ne radi o studentici.

vezano Slika nije pronađena Laganini Studentice odlučile: Ovako izgleda muško tijelo najprivlačnije ženama – jeste li iznenađeni?

"Poznata situacija, isto sam imala neki trip i razmišljala da li da odem na ispit, ali sam shvatila ako ne odem i ne položim, ne gine mi posao kozmetičarke. Izašla sam, dobila odličan i sutradan otišla na nokte", hvali se netko.

"Svatko sam sebi određuje prioritete", piše netko za kraj.

Još vijesti