Pripremi se za brucošijadu!

Iako smo već debelo zagazili u novu akademsku godinu, studentske brucošijade su još aktualne. Vjerojatno se sada gušiš u kolokvijima i pokušavaš preživjeti prvu turu. Broj sati sna svake noći ti je minimalan, a unos kofeina maksimalan. Ipak, možeš polako početi planirati odlazak na novu brucošijadu i malo se opustiti.

Naime, u Osijeku se u prosincu održava Studentska brucošijada koju mnogi neće htjeti propustiti. Brucošijada se održava 14. prosinca s početkom u 20 sati i to u Riverside Ballroom Zoo Hotela. Studente će zabavljati DJ Ila, a u goste dolazi i srpska turbo folk pjevačica Milica Todorović.

„Dragi naši, nakon uspješne rasprodane prošlogodišnje Studentske brucošijade i rasprodanog End semester partya odlučili smo se za novi spektakl i nastavak priče o Studentskoj Brucošijadi! Bit će ovo zabava za naše najvjernije studente i one koji će postati dio naše studentske obitelji, a i sve one dobra srca koji se žele zabaviti s nama,“ poručili su organizatori.

Obećali su dvoranu Riverside Ballroom pretvoriti u pravi studentski noćni klub, uz odličnu produkciju i specijalne efekte.

Cijena ulaznice iznosi 25 eura, a stolovi se mogu rezervirati preko inboxa stranice Studentska Brucošijada ili Instagram profila studenska.brucosijada, a napominju da je uz rezevraciju stola obavezno uzeti i bocu. Prodaja ulaznica je krenula od 21. studenog 2023. preko Eventim sustava.

studentska brucošijada milica todorović osječka brucošijada DJ Ila

Još vijesti