P.S. u Laganini

Ovako je izgledala izrada najpopularnijeg transparenta za Joška Gvardiola: Hoće li im se ipak javiti?

Ove djevojke su uložile puno truda samo da ih hrvatski nogometaš primijeti!

23. prosinca 2022 12:29
Izrada transparenta za Joška Gvardiola

Izrada transparenta za Joška Gvardiola Foto: TikTok - sliceofglo/Screenshot

Svjetsko nogometno prvenstvo službeno je završilo, ali nisu završile mnogobrojne ponude koje dobivaju nogometaši hrvatske reprezentacije. Jedan se posebno istaknuo, a to je Joško Gvardiol za kojim cure „luduju“ diljem cijele Hrvatske.

Tako su mnoge mislile da će ga očarati na dočeku Vatrenih koji je bio održan prošle nedjelje, no, mnoge su kući otišle razočarane. Neke su uložile puno truda i vremena u to da ih Joško primijeti putem do Trga bana Josipa Jelačića, a i na samoj pozornici.

Izrada trajala satima

Zato su djevojke postale izrazito popularne zbog transparenta kojeg su napravile. Naime, na transparentu su napisale broj mobitela oblijepljen božićnim lampicama za bolju vidljivost, u nadi da će Joško taj isti broj zapisati.

 

@sliceofglo 🤭 #fyp #croatia #worldcup #qatar2022 #docek #svjetsko #hrvatska #gvardiol #gvardiol🇭🇷 ♬ original sound - gloriaolic

 

Iako odgovor vjerojatno nisu dobile, na svojem TikTok profilu objavile su video gdje su snimile cijeli proces izrade ovog transparenta. Moramo priznati da su se djevojke zaista potrudile, a i namučile te se nadamo da će im se Joško kad-tad javiti na navedeni broj.