P.S. u Laganini

Petak 13. bit će koban za ova 3 horoskopska znaka: Evo što ne smijete raditi, pogotovo ako vas očekuju kolokviji

Ove situacije vrijede samo za petak 13., ali ne preporučaju se ni inače, kad je u pitanju „običan“ dan.

13. Siječnja 2023 12:53
Petak 13. neće dobro proći za neke horoskopske znakove.

Petak 13. neće dobro proći za neke horoskopske znakove. Foto: gopixa/Shutterstock

Dočekali smo i petak trinaesti. Oni koji su zaista praznovjerni boje se ovog datuma više no ičega tijekom cijele kalendarske godine.

No, neće svi prolaziti kroz isto – studenti u ova tri horoskopska znaka moraju posebno paziti što rade ili govore na petak 13., a za jednog od njih to čak vrijedi i za nadolazeći vikend.

Zato provjerite je li i vaš horoskopski znak na ovom popisu, a ako je, pazite što radite!

Bik

Iako su Bikovi poznati po izrazitom uspjehu i srdačnosti prema svima, posebno prema kolegama kojima pomažu savladati gradivo, upravo na ovaj datum ta će se situacija promijeniti.

Možda će kolokviji za Bika proći dobro, ali postoji mogućnost za svađu s nekim od kolega ili čak profesora, ako se odluče žaliti na nešto što im ne odgovara. Zato im se ipak preporuča da na ovaj dan „smire strasti“ kako ne se ne bi doveli do neugodnih situacija.

Škorpion

Za Škorpione neće biti loš samo ovaj dan, već i cijeli vikend koji prethodni nakon ovog datuma.

Vesele se slobodnom vremenu i odmoru koji ih čeka, ali će krajem vikenda shvatiti kako su se ipak preračunali jer imaju previše gradiva za savladati, a premalo vremena u kojem to neće postići. Najviše to vrijedi za one koji kolokvij pišu u ponedjeljak, pa čak i u utorak.

Jarac

Ako Jarac na petak 13. piše kolokvij, ispit ili čak piše seminar, esej ili nešto slično – za njih vrijedi posebna napomena. Ni u kojem slučaju ne bi smjeli pokušati „varati“ sistem.

To se odnosi na prepisivanje tijekom kolokvija ili na pokušaj plagiranja tuđeg rada u pisanju svojeg, seminarskog. Upozorava se na to jer im ni u kojem slučaju ti pokušaji neće dobro proći – profesori će Jarce prokužiti, zato radije predaj prazan kolokvij ili odvoji više vremena za pisanje seminarskog rada.

Još vijesti