M. P. u Laganini

Još jedan razlog zašto nije dobro djeci dati mobitel: Petogodišnjakinja naručila bicikle, jeep i čizme!

Kako joj ne bi bilo dosadno, majka je djevojčici dala svoj mobilni uređaj da bi se zabavljala.

5. travnja 2023 12:26
Djevojčica se igra na mobitelu

Djevojčica se igra na mobitelu Foto: VIDI Studio/Shutterstock

Petogodišnja djevojčica Lila Varisco iz Westporta u SAD-u putovala je sa svojom obitelji u automobilu, a kako joj ne bi bilo dosadno majka joj je dala svoj mobilni uređaj da bi se zabavljala. Djevojčica se već ranije igrala na mobitelu i gledala crtane filmove. Na prvu se činilo sve normalno kao inače, sve dok njezina majka nije primila obavijest o Amazon narudžbi.

Majka je u početku mislila da joj je netko hakirao račun, a kada je išla provjeriti shvatila je da je s njene kartice skinuto 3600 eura, a što se zapravo dogodilo? Lila je večer prije naručila 10 dječjih bicikala roze i plave boje, jedan dječji jeep s dva sjedala za sebe i svog brata. Uz to je naručila i deset pari bijelih kaubojskih čizama u veličini 39,5 što je inače majčina veličina cipela, stoji na portalu Tag24.

 Naime, bicikle je dijete naručilo kod prodavača kojih je majka Jessica kontaktirala putem e-maila, jednu pošiljku je stornirala, no drugi prodavač je već poslao pet proizvoda koji su su zajedno s jeepom stigli na kućnu adresu. Majka je barem na kraju uspjela stornirati narudžbu kaubojskih čizama, a vjeruje da je djevojčica Lila naručila bicikle jer je dan prije u parku vidjela jednog dječaka s istim modelom.

Djevojčica je bila sretna zbog narudžbe, a na majčin put komentirala je „Htjela sam ga imati i dobila sam.“.

Stvarno ne brišemo komentare i jako ih je malo negativnih!“ – Karlo i Marko otkrivaju kako su osmislili i snimili uspješnu „Videobox

Još vijesti