V.K. u Laganini

Penzioner traži mladu, obrazovanu ženu kojoj će pokloniti kuću, stan i penziju – evo uvjeta

Je li omjer uloženog i dobivenog povoljan?

27. travnja 2022 09:48
Evo koji su uvjeti!

Evo koji su uvjeti! Foto: shutterstock by fizkes

Svatko može objaviti oglas, ali rijetko tko može objaviti viralan oglas.

Usamljenost u post-pandemijskom svijetu ne zahvaća samo studente, već i penzionere jer je jedan spreman dati i penziju i stan i kuću mlađoj osobi koja ispunjava sve njegove uvjete.

vezano Slika nije pronađena Laganini HIT oglas! Iznajmljuje stan u centru skoro besplatno, ali postoji kvaka: 'Samo za ljubitelje mačaka s indeksom'

Kako piše Telegraf.rs, nedavno je u Negotinu osvanuo oglas prema kojem penzioner traži mladu, "neinficiranu i mentalno zdravu" u rasponu od 30 do 50 godina, ali to nije sve.

Oglas je nasmijao mnoge. Oglas je nasmijao mnoge. Foto: screenshot Facebook@retardirana Srbija via telegraf.rs

"Poklanjam kuću, stan i penziju", započinje oglas, nakon čega penzioner piše što traži od mlađe osobe koja želi postati nova vlasnica stana, kuće i penzije.

"Koja je bez ikakvih obaveza prema nekima, za ljubav, seks, kućnu pomoć, rađanje djece!", piše u oglasu.

Penzioner nastavlja da da se samo ozbiljne osobe jave telefonom jer nakon inicijalnog poziva slijedi i razgovor.

vezano Unatoč ošrim kritikama, ne odustaju od kolegija. Vijesti Fakultet ponudio kolegij o hardcore pornografiji: Prijavilo se već 14 studenata, dobit će 2 ECTS-a

"Neinficirana i mentalno da bude zdrava"

Od uvjeta se još traži: da je obrazovana, najmanje srednja ili neka viša škola, do 60 kilograma težine, "neinficirana i mentalno da bude zdrava", ne smije biti pušač, a nije poželjno ni da "pijanči".

Osim toga, ova mlađa osoba mora uz sve to još voljeti "krevet, kuhinju, muziku i šetnju". Na samom kraju oglasa, penzioner napominje da ovu osobu traži hitno i "da se ne šali".

vezano Izrada gemišta u građevinskoj mješalici... Laganini Ovo je prava istina o viralnom diplomskom radu o izradi gemišta u građevinskoj mješalici

S obzirom na to da je oglas postao vrlo viralan, Facebook komentatorima nije dugo trebalo da uoče jednu zanimljivu stvar.

Naime, u oglasu ne piše da ova mlađa osoba koju penzioner traži mora biti ženskog spola. "Mora li biti žensko?", upitao je netko. "Kaže li šta za drogu ili…", provjerava još netko. "Šteta, zeznulo me ovo za mentalno zdravlje!", "Ima posla tko hoće da rađa", "Pih, imam 80 kila", pišu potencijalne kandidatkinje i kandidati.

izvor: telegraf.rs

Još vijesti