S.D. u Laganini

Službeni profil Eurovizije podijelio kako je izgledala prva proba grupe Let 3: „Traktorom do finala!“

Od oduševljenja do zbunjenosti!

2. svibnja 2023 10:51
Let 3

Let 3 Foto: Let 3/Instagram

Uoči početka prvog dijela Eurovizije, koji će se održati 9. svibnja, službeni TikTok profil istog podijelio je razne snimke natjecatelja pa i one koje prikazuju prve probe za nadolazeće polufinale.

Mnogi natjecatelji izazvali su pomutnju u komentarima, ali specifične reakcije obožavatelja Eurovizije prouzročili su hrvatski predstavnici, grupa Let 3.

@eurovision Oh mama! Let 3 have revved up into Liverpool 🚜🇭🇷 #Eurovision2023 #Eurovision @Let 3 Mrle ♬ original sound - Eurovision

Očito se nisu svi fanovi, ovog kultnog natjecanja, informirali o nadolazećim izvedbama pa je određen broj još uvijek iznenađen pjesmom „Mama ŠČ“ i performansom Hrvata.

Jedan korisnik je tako podijelio da mu nastup baš i nije jasan.

„Što je ovo?!“, komentirao je.

Dok je drugi šaljivo napisao da će gledatelji ove godine doživjeti ono što nisu ni jedne prije. Iako su neki u šoku, većina komentara je pozitivna, a velik dio korisnika nada se da će pjesma pobjediti na ovogodišnjoj manifestaciji ili se visoko plasirati.

„Traktorom do finala!“, zaključio je jedan korisnik ove platforme.

@eurovision Let 3…Top 5! 🇭🇷🎶 #Eurovision2023 #Eurovision @Let 3 Mrle ♬ original sound - Eurovision

Osim ove snimke, obožavatelje je oduševila i ona u kojoj Mrle i Prlja otkrivaju svojih pet najdražih eurovizijskih pjesama.

„Ne samo da imaju ukusa, nego i znanja“, piše u jednom od komentara.

Ako je suditi po probi nastup će izgledati skoro identično kao i onaj na Dori, ali ne treba isključiti mogućnost da će riječka grupa imati i „asa u rukavu“ te dodatno iznenaditi publiku i to već prve večeri polufinala, kada će nastupati sedmi.
 

Još vijesti