P.S. u Laganini

Joško Gvardiol je prava senzacija! Ovih 5 zanimljivosti o njemu to i dokazuju

Svjetsko nogometno prvenstvo 2022. mladog hrvatskog nogometaša istaknulo je u prvi plan.

19. prosinca 2022 11:20
Joško Gvardiol

Joško Gvardiol Foto: josko_gvardiol via Instagram/Instagram

Dovoljno je pročitati objave na društvenim mrežama i shvatiti koliko je narasla popularnost hrvatskom reprezentativcu Jošku Gvardiolu. Trenutno je vjerojatno najpoželjniji neženja u cijeloj Hrvatskoj, a mnoge su djevojke jučer prisustvovale dočeku Vatrenih upravo zbog njega.

Nekima je uspjelo snimiti ga, a drugi su čak dobiti i autogram na dresu. No, nije bitan samo njegov mladolik izgled jer postoje i druge zanimljivosti koje upravo ovog reprezentativca čine pravom senzacijom.

Zbog „zaštitne“ maske izgleda poput Batmana

Joško više nije Joško. On je od ovog prvenstva za mnoge navijače Batman! To su dokazali i na dočeku koji je organiziran zbog njih s obzirom na to da su mnogi navijači imali iste maske kakvu je i on nosio na prvenstvu.

Iako je njemu ta maska pružala sigurnost zbog ozljede koju je imao prije prvenstva, ona neizmjerno podsjeća na Batmanov kostim zbog čega su ga navijači tako i prozvali. No, taj nadimak je dobio i zbog „letenja“ pred golom svaki puta kada uspije obraniti loptu, a u istom trenutku oduševiti svoje obožavateljice diljem Hrvatske.

Mnogima je duhovit sudeći prema izjavama

Oni koji imaju TikTok, znaju o čemu pričamo s obzirom na to da se u zadnje vrijeme tamo pojavljuju samo videa koja su povezana ili s Joškom Gvardiolom ili sa Svjetskim nogometnim prvenstvom u Kataru.

@.jaale crkavam #worldcup #croatia #joskogvardiol ♬ original sound - 𝐣𝐞𝐧𝐧𝐚 𝐨𝐫𝐭𝐞𝐠𝐚𝐬 𝐠𝐟

Tako se pojavljuju i mnoge izjave hrvatskih nogometaša zbog čega su navijačima još simpatičniji,među kojima su i one Joška Gvardiola.

Ima samo 20 godina

Mnogima je Joško najbolji stoper svijeta, pogotovo kada se u obzir uzmu njegove godine, točnije njegova mladost. Naime, Joško je rođen 23. siječnja 2002. godine što je većini nevjerojatno, pogotovo s obzirom na igru i talent kojeg ima.

Cijeni svoju obitelj

Nakon jedne od pobjeda hrvatske reprezentacije na ovom Svjetskom nogometnom prvenstvu, jedna fotografija postala je posebno popularna.

To je ona koja pokazuje Joška i njegovu majku kojoj je potrčao u zagrljaj odmah nakon svoje odlično odigrane utakmice. Upravo to dokazuje koliko cijeni svoju obitelj, a to je zaista bitno i rijetko!

Zabio je gol na bitnoj utakmici

Posljednju utakmicu hrvatski reprezentativci odigrali su s Marokom, s kojim su i započeli svoj put na Svjetskom nogometnom prvenstvu. Euforija je krenula već u sedmoj minuti kada je, ni više ni manje, nego Joško Gvardiol zabio jako bitan gol kojim je odveo Hrvatsku u vodstvo.

To je ujedno i njegov prvi, ali i definitivno zapamćeni gol na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru jer ne može bilo tko zabiti takvim ubačajem uz pomoć vlastite glave.

Anketa

Koliko vam se sviđa Joško Gvardiol?

Ukupno glasova:

Još vijesti