V.K. u Laganini

Poznata britanska zvijezda izgubila u igri 'kamen, škare, papir' pa studentu platila 160 tisuća kuna školarine

Pobjeda u igri "kamen, škare, papir" studentu je s pleća skinula ogroman trošak školarne.

10. lipnja 2022 11:10
KSI i student

KSI i student Foto: screenshot via Twitter@@MacmillanJc

Postoji nekoliko igara koje naučimo kad djeca, a zabavljaju nas do kraja života. Među tim igrama je i "kamen, škare, papir". Jednostavna igra pogađanja koristi se i za oklade, izazove i slično.

Olajide Olayinka Williams "JJ" Olatunji, poznatiji samo kao KSI je engleski Youtuber, boksač i reper koji je nedavno igrao "kamen, škare, papir" sa studentom, ali za vrlo visoke uloge.

Kako prenosi The Sun, KSi je iznenadio svog obožavatelja studenta nakon što je izgubio jednostavnu okladu, tako da mu je platio dvije godine njegove školarine, 18 tisuća funti, što je oko 159 tisuća kuna.

vezano Slika nije pronađena Laganini [VIDEO] Htjela odustati od fakulteta zbog Harryja Stylesa, a on ju ohrabrio: 'Bit ću star, samo nastavi s medicinom'

Pitali iz šale

Jordan Macmillan je student koji je upoznao repera na nekom događaju pa je iskoristio priliku da ga izazove na jednostavnu igru "kamen, škare i papir". Da ne ostane samo na zabavi, 22-godišnji student je odlučio podići uloge igre. Iako je student uložio samo 5 funti, KSI je kazao kako će studentu dati 9 tisuća funti ako izgubi igru. Igrali su u tri runde, od kojih je odmah prve dvije pobjede odnio student, što je KSI-ja ostavilo u šoku.

vezano Kako napisati završni rad u 13 sati? Nakon predavanja Studentica napisala završni rad za samo 13 sati: Predala ga samo minutu prije roka

"Sve je počelo kao zezancija između mene i mojih prijatelja", govori student za The Sun. "Rekao sam im: 'Pitat ću ga da mi plati školarinu ako ga pobijedim u igri kamen, škare i papir iz šale'. Najgore što bi moglo biti je da on kaže ne i samo bismo se tome smijali. Nisam ni pomislio da bi zapravo pristao. Inače sve oko sebe shvaćam vrlo ozbiljno, osim sebe samoga, pa mi to pomaže da ostanem smiren u ovakvim situacijama", kazao je student.

Ispunio svoj dio oklade

Kako nastavlja, KSI, čija se neto vrijednost procjenjuje na 16 milijuna funti, je vrlo staložen i drag dečko, pa mu je i to pomoglo sa smirivanjem u situaciji. Jordan je dodao da ga je zvijezda pitala koliko mu je još ostalo za otplatu školarine, na što mu je student kazao da su samo dvije godine ostale, što je 18 tisuća funti.

"Vikk je predložio da KSI plati samo 9 tisuća, za jednu godinu, za što smo se finalno i dogovorili. Onda smo odigrali partiju i pobijedio sam. KSI me dodao na Instagramu i tražio moje kontakt detalje", prisjeća se student.

vezano Kralj Leedsa otvorio je novi profil Laganini Student zamolio pratitelje s TikToka da mu plate cugu u baru: Naručili mu hrane i pića za 17000 kuna

Nakon fotografiranja, kratko su popričali pa mu je student otkrio kako studira za trenera u nogometu i sportski menadžment. "Poslije sam dobio poruku od njega u kojoj je pisalo: 'Uživaj u ovome brate'. Onda sam provjerio svoje stanje na računu i vidio da mi je uplatio 18 tisuća funti, školarinu za obje godine", prenose.

Suze radosnice

Jordan je ostao u šoku nakon što je vidio toliki iznos na računu i jedva je čekao podijeliti sretne vijesti sa svojom obitelji, da se više ne moraju brinuti oko plaćanja njegove skupe školarine.

vezano Evo koji su uvjeti! Laganini Penzioner traži mladu, obrazovanu ženu kojoj će pokloniti kuću, stan i penziju – evo uvjeta

"Bio sam u šoku, nisam mogao vjerovati. On je bio vrlo pristojan i drag i nisam ni sumnjao da ne bi poslao novac, ali sam bio u šoku da je poslao odmah. Poslao sam mu poruku zahvale što sam mirnije mogao, ali nisam mogao sakriti svoje uzbuđenje", priča sretan student koji je odmah potom i nazvao svoju obitelj sa suzama radosnicama u očima.

"I dalje ne vjerujem da je ovo učinio, pozvat ću ga na svoju dodjelu diplome", kazao je zadovoljni student.

izvor: thesun.co.uk

Još vijesti