M.D. u Naslovnica

Rihanna i veliki povratak na pozornicu: Začinila poluvrijeme Super Bowla i otkrila divnu vijest!

Publika je ovaj nastup i povratak na pozornicu nagovijestila kao veliki povratak glazbenoj karijeri.

13. veljače 2023 14:24
Rihanna nastupila na Super Bowlu

Rihanna nastupila na Super Bowlu Foto: nssgclub/Instagram

Kansas City Chiefs i Philadelphia Eagles igrali su u nedjelju finale za 57. nagradu Super Bowl. Svake godine sve su oči uprte u poluvrijeme tog okršaja, a otkad je Rihanna najavila da će nastupiti publika je čekala samo nju.

Nakon sedam godina pauze, vratila se na pozornicu u poluvremenu natjecanja NFL lige američkog nogometa. Stala je na pozornicu u crvenom kombinezonu te pokazala trudnički trbuh i tako potvrdila vijest da čeka drugo dijete.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli NFL (@nfl)

Izvela hitove karijere

Dugoiščekivani nastup počela je pjesmom Bitch Better Have My Money, a publika je bila oduševljena lebdećom pozornicom. Zatim je izvodila hitove Where Have You Been, Only Girl, We Found Love, Work i Umbrella, a nastup je završila pjesmom Diamonds. Ovacije publike pratile su je tijekom cijelog nastupa koji možete pogledati OVDJE.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli NFL (@nfl)

Scenski nastup

Najveće hitove karijere izvela je u pratnji brojnih plesača, no unatoč brojnim nagađanjima nije imala priželjkivane goste iznenađenja. Trik s lebdećim pozornicama definitivno je oduševio publiku, a cijeli spektakl pomalo je ostao u sjeni sretne vijesti o prinovi.

Pored svoje glazbene karijere Rihanna je izgradila i pravo poslovno carstvo kozmetičkim brednom Fenty Beauty pa je iskoristila priliku reklamirati ga i na nastupu. U jednom trenutku „popravila“ je svoju šminku i nastavila pjevati.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli NFL (@nfl)

Reakcije podijeljene

Publika je ovaj nastup i povratak na pozornicu nagovijestila kao veliki povratak glazbenoj karijeri. No, kako sad stvari stoje na tu potvrdu još ćemo pričekati. Ovaj nastup podijelio je publiku pa tako jedni smatraju da je savršeno pokazala raskoš svog talenta, a drugima je pak bilo previše jednolično.

U dvoboju večeri Kansas City Chiefs ponijeli su 57. titulu pobjednika Super Bowla.

Još vijesti