P.S. u Laganini

Studenti iz Rijeke 'izbacili' vlastito studentsko pivo: Jeste li za Studoš Beeru?

Odmah poželimo studirati na Sveučilištu u Rijeci!

21. listopada 2022 14:17
Studentska piva 'Studoš Beera'

Studentska piva 'Studoš Beera' Foto: Sveučilište u Rijeci/University of Rijeka/Facebook

Riječki studenti zaista su inovativni. Osmislili su svoje prvo studentsko pivo i nadjenuli mu ime Studoš Beera.

Cijeli ovaj projekt, za kojega možemo pretpostaviti da je bio iznimno dugotrajan i iscrpan, osmislili su i proveli studenti Marcela Finek i Sabino Sepčić zajedno sa svojim profesorom Tomislavom Pavlešićem.

Podršku im ponudili i Međimurski Lepi Dečki

Ne smijemo izostaviti ni Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci jer su i oni bili dio projekta "Studentsko pivo Rijeka". No, u projektu nisu bili sami. U realizaciji im je pomogla domaća craft pivovara "Međimurski Lepi Dečki".

Zajedno sa svim ostalim sudionicima projekta studentskog piva, ostvarili su uspješnu suradnju, a ne samo da su im pomogli u izradi, nego su imali i jasan cilj: studentima omogućiti pobližu edukaciju i upoznavanje s različitim vrstama piva, kao i sa samom industrijom te proizvodnjom ovog alkoholnog pića.

Etiketa ove pive također nije zanemariva jer je u pitanju lijep i upečatljiv dizajn kojeg je osmislila studentica Akademije primjenjenih umjetnosti u Rijeci, Lejla Tomić.

Sveučilište u Rijeci predstavilo je ovaj projekt na svojem službenog Facebook profilu, a mi čekamo još neki grad, uz Rijeku i druge, koji će plasirati svoje pivo!

vezano Slika nije pronađena Karijera Studentice iz Splita 'skuhale' novo studentsko craft pivo 'Brucošica': 'Uz dobro pivo lakše pamtim štivo'

vezano Slika nije pronađena Nakon predavanja Ekipa s PBF-a najbolje vari: Ove subote moći ćete probati njihovo PRVO STUDENTSKO PIVO

Još vijesti