V.K. u Laganini

Studentica Nevena otkriva: 'Ovo je najbolji savjet za učenje, radi 100 posto!'

Hoće li tko isprobati ovu metodu?

28. listopada 2022 12:55
Nevena otkriva kako najbolje učiti!

Nevena otkriva kako najbolje učiti! Foto: screenshot via TikTok@nevennna

Kraj kolovoza donosi nam nekoliko stvari: kraće i hladnije dane, više kiše i bliže jesenske rokove.

No, bez obzira na to, i dalje je kolovoz, pa mnogi studenti koji su si ostavili ispite za jesen i dalje pokušavaju uživati u ljetu. I kao i uvijek, tek kada je par dana do ispita shvate da moraju učiti, a gradiva je jednostavno previše. No, nije ipak sve izgubljeno.

vezano Radite li i vi slične izračune? Nakon predavanja Formula za peticu: Evo kako možete izračunati koliko dnevno morate učiti da položite ispit

Studentica Nevena Jovanović je nedavno na svom TikTok profilu objavila video u kojem daje najbolji savjet za učenje, za kojeg tvrdi da "radi 100 posto".

vezano Studentice skuhale sataraš u domu. Laganini [VIDEO] Studentice skuhale sataraš u pola 9 navečer: Zamirisao cijeli studentski dom

"Marker, marker, prstić…"

"Marker, marker, marker, uzmeš prstić, obrišeš TikTok i učiš", savjetuje iskreno studentica koji je za svoju efikasnu metodu dobila preko 36 tisuća lajkova i oko 300-tinjak komentara.

@nevennna

Nadam se da sam pomogla

♬ original sound - Nevena Jovanovic

"Ja sam se obradovala da je nešto stvarno, ali ova mi se ideja ne sviđa", "Pa dobro je rekla", "Ne mogu izbrisat TikTok nikada", "Ako ga izbrišem, onda ću samo ići na Instagram", "Nadala sam se da nećeš reći baš to...","Ovom se tehnikom i ja vodim. Djeluje!", samo su neki od komentara ispod njenog videa.

"Gasite" li i vi društvene mreže dok učite?

Još vijesti