V.F. u Laganini

Stiže peti film o Shreku? Šef DreamWorksa kaže kako postoji ogroman entuzijazam kod glumaca

Eddie Murphy želi i spin-off o Magarcu.

6. travnja 2023 14:27
Zadnji film o Shreku je izašao 2010. godine.

Zadnji film o Shreku je izašao 2010. godine. Foto: dreamworks, dreamworksjr/Instagram

Nakon filma Mačak u čizmama: Posljednja želja objavljenog prošle godine, čini se kako će se Shrek, Fiona i Magarac vratiti u filmu Shrek 5.

Chris Meledandri, osnivač i izvršni direktor tvrtke Illumination te također šef DreamWorksa, rekao je za Variety da je proces ponovnog okupljanja bande započeo, prenosi Digital Spy.

Glumci su vrlo entuzijastični

„Očekujemo da će se glumačka ekipa vratiti. Razgovori sada počinju, a pokazatelj da smo ih dobili je da postoji ogroman entuzijazam u ime glumaca da se vrate“, rekao je.

„Nedavni komentari Eddieja Murphyja dokaz su njegovog snažnog entuzijazma za ulogu koju je tako briljantno oživio i koju je stvorio zajedno s umjetnicima u DreamWorksu“, dodao je Meledandri.

Prošlo je dosta vremena otkako smo imali pravi film o Shreku, ne uključujući spin-offove Mačka u čizmama, a Meledandri se želi pobrinuti da učine sve kako treba. Ispričao je kako je važno prepoznati koji su ključni elementi koje je publika voljela, i dati sve od sebe da se ti elementi ispoštuju.

Eddie Murphy želi spin-off o Magarcu

„A onda naporno radite na izgradnji elemenata priče i novih likova koji vas vode na potpuno nova mjesta. Izvorna glumačka postava veliki je dio toga“, objasnio je Meledandri.

Eddie Murphy je rekao kako će bez razmišljanja pristati posuditi glas famoznom Magarcu, a također je spomenuo kako bi volio da Magarac dobije i svoj vlastiti spin-off.

„Znate, radili su filmove o Mačku u čizmama. Mislio sam, trebali su snimiti film o Magarcu. Magarac je smješniji od Mačka u čizmama. Mislim, volim Mačka u čizmama, ali on nije smiješan kao Magarac“, rekao je ranije ove godine.

Izvor: Digital Spy

Još vijesti