M.D. u Laganini

Što gledati za Božićne blagdane na televiziji? Pronađi nešto za sebe i uživaj u božićnim naslovima!

Ovog prosinca mali ekrani vrve prigodnim filmovima.

23. prosinca 2022 08:53
Gledanje televizije

Gledanje televizije Foto: JESHOOTS.COM via Unsplash/Unsplash

Danas je popularnost streaming platformi veća nego ikad prije. S jedne strane mnoštvo primamljivog i novog sadržaja, s druge strane hrpa starih, kultnih naslova kojima se svi rado vraćamo.

Zvuči odlično! No, unatoč tome svoju čar još uvijek ima kombinacija televizije, najdraža fotelja i topli napitak.

Kad se tome pridruži blagdanski ugođaj uz koji dolazi novi program uživanje je zajamčeno. Stoga otkrijte što nas čeka u programu filmskog završetka godine na Novoj TV i Doma TV-u.

Filmovi na Novoj TV

Nova TV donosi pregršt novih i zanimljivih naslova, televizijske premijere, ali i nezaboravne klasike bez kojih ne može proći sezona blagdana. Već u petak navečer uoči Badnjaka na programu je film Josip i Marija iz 2016. Priča je to o nadahnuću i nadi, milosrđu nasuprot osveti. Odmah nakon toga na redu je Fred Mraz.

Badnjak je rezerviran za televizijsku premijeru filma Bumblebee. Noa i Umri muški tu su u kasnijim večernjim satima, a za one koji su prave noćne ptice pred jutro je na programu Božićna zemlja.

Od jutra će se na Božić prikazivati filmovi koji će donijeti posebnu čaroliju u kojoj će svatko moći pronaći nešto za sebe – Božić na planini, Božićna prosidba, Fred Mraz, Božićna zemlja, Izgubljen i pronađen Božić, Zaljubljeni Božić, Instant obitelj i drugi. Dodatne zanimljivosti o filmovima možeš pročitati u televizijskom rasporedu.

Filmovi na Doma TV

Blagdani na Doma TV-u ove godine počeli su već od 19. prosinca, a božićni naslovi emitiraju se u udarnom terminu. Tako da je odmor i zabava neizbježna ako studentski posao radiš i preko blagdana.

Ako si pak dio ekipe koja odmara ovi naslovi će doći kao šlag na tortu – Božić vragolastog Denisa, Domaći Božić, Božić na Aljasci, Dvanaest muškaraca za Božić i mnogi drugi. Sve naslove koji će se prikazivati do Svetog Stjepana možeš i dodatno istražiti. Neka uz ovaj program tvoji blagdani budu opuštajući i nezaboravni.

Još vijesti