L.B. u Laganini

Što napraviti kad te ekipa pozove na kavu tijekom ispitnog roka? Student snimio urnebesni VIDEO koji morate pogledati

Dobrodošla pauza od učenja ili izbjegavanje obaveza?

4. srpnja 2022 14:07
Evo jednostavnog odgovora na pitanje koje muči sve studente

Evo jednostavnog odgovora na pitanje koje muči sve studente Foto: screenshot via Instagram@Studentski Daily

Svi smo bili u toj situaciji: mozak u kratkom spoju od učenja, dosta nam je sobe, knjiga, skripti, vruće je, a onda poziv na ledeno piće s ekipom, negdje u hladu. Kako odbiti? I treba li uopće odbiti?

vezano Učenje u domu: nemoguće ili ipak moguće? Laganini U urnebesnom videu pokazali kako se 'štreba' u studentskom domu: 'Zar se išta može ovako naučiti?'

Svim studentima cilj je u ljetnom roku dati što više ispita, kako bi se što više opustili na vrhuncu sezone i ostavili si što manje obaveza za jesen. No, usred tog roka, kad već pomalo osjećamo zamor i najradije bismo bili na nekoj plaži ili u debelome hladu, teško je ostati fokusiran na taj cilj. Možda jedno piće s ekipom neće škoditi?

Jedan je student snimio urnebesni video posvećen svim kolegama koji dvoje oko toga trebaju li ostati fokusirani i nastaviti učiti udarničkim tempom, čak i kad ih društvo pozove na piće i druženje.

vezano Dosta mu je štrebanja Akademska četvrt Student priznao da nema pojma što znači 'učiti s razumijevanjem' – zamolio kolege da mu objasne

U kratkom videu objavljenom na Instagram profilu Studentski Daily, pronađite dnevnu dozu humora potrebnu svima, ali i rješenje vječne dileme koje će vas ipak potaknuti da ostanete vjerni svom prvotnom cilju!

Kako reagirati kad vas ekipa zove van, a vi ste nosom duboko u knjigama? On ne dvoji niti trenutka, a u kratkom videu daje savjet svima vama koji niste još uvijek sigurni.

Pogledajte urnebesnu montažu koja traje samo nekoliko sekundi.

 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Student Daily (@studentski_daily)

 

Kako vi odgovorite prijateljima kad vas usred učenja pozovu na piće?