V.K. u Vodič za brucoše

Brucošica dobila cimericu 52-godišnjakinju, iselila nakon jednog dana: 'To je pakao na zemlji'

Čini se da nijedna sustanarka nije očekivala ovakvo iskustvo studiranja.

17. svibnja 2022 12:25
Cimerica s burnom prošlosti.

Cimerica s burnom prošlosti. Foto: screenshot via TikTok@thefelicitybost

TikTokerica i studentica Felicity nedavno je izazvala veliku debatu na ovoj popularnoj društvenoj mreži kada je sa svojim pratiteljima podijelila informaciju kako joj dolazi nova cimerica: žena od 52 godine.

"Upravo sam dobila obavijest da mi se sutra u moj studentski stan useljava cimerica koja ima 52 godine. Ja imam 18", pojasnila je studentica u videu koji je ubrzo postao viralan.

S preko 25 tisuća komentara i preko 2,5 milijuna lajkova, komentatori su imali podijeljeno mišljenje po pitanju životne situacije u kojoj se našla ova studentica.

vezano Kralj Leedsa otvorio je novi profil Laganini Student zamolio pratitelje s TikToka da mu plate cugu u baru: Naručili mu hrane i pića za 17000 kuna

Pedeset i dvije godine, naspram osamnaest je velika razlika u godinama, a mnogi su komentatori suosjećali sa zabrinutošću koju je osjećala mlada Felicity. "Nema ničeg lošeg u tome da netko s toliko godina želi dodatnu edukaciju, ali možda nisu trebali biti cimeri s nekim s tako velikom razlikom u godinama", piše jedan od komentatora.

@thefelicitybost

I’m still in shock and can’t get over it

♬ Rocking A Cardigan in Atlanta - lil Shordie Scott

Komentatori u sličnoj situaciji

"Zamislite da je obratno, da imate 52 godine i pokušavate biti bolji u životu i čim stigneš u novi smještaj, tvoji cimeri imaju problem s tvojim godinama. Jako mi je žao žene", piše još netko.

"Nikad si ne bih mogla zamisliti da imam 52 godine i da želim živjeti u studentskom stanu. To je pakao na zemlji", napisao je još netko. "Bilo bi mi jako neugodno da sam na tvom mjestu", napisao joj je još netko.

Srećom, u komentarima se uvijek pronađu i osobe sličnih životnih iskustava. "Ovo se meni dogodilo. Cimerica je imala 40 godina i ponašala se prema nama kao da smo balavci. Doslovno je vikala na nas da moramo ići u svoje sobe u 21 sat u subotu jer se tad treba biti tiho", napisala je jedna studentica.

vezano Creed McKinnon, studentice, cimeri Laganini [VIDEO] Apsolvent pokazao kako mu je živjeti u stanu sa 6 djevojaka: 'Najbolje i najstrašnije iskustvo u životu'

Studentica nije mnogo otkrila o svojoj cimerici u viralnom videu, no, napomenula je i sama u komentarima kako će snimiti nastavak priče: kada se cimerica službeno useli.

Komentari su bili podijeljeni

Veliki obrat dogodio se u narednom videu u kojem se Felicity javila kako bi objasnila što se događa. Naime, dio komentatora mislio je da 52-godišnjakinja useljava u studentski stan zbog upisa na fakultet.

Drugi dio je samo smatrao da je to jako čudno zbog velike razlike godinama, no nitko nije mogao ni pretpostaviti što je zapravo bilo u pitanju. Felicity je u nekoliko navrata u komentarima napomenula kako njena cimerica nema veze sa visokim obrazovanjem i da nije studentica jer se stan koji iznajmljuju nalazi izvan kampusa, što omogućuje zapravo bilo kome da postane cimer i useli ako mu odgovara to područje.

vezano Užas, neuredno, kaos, prljavo, Laganini [VIDEO] Odvratno: Pokazala kako izgleda kuhinja koju dijeli s još 11 studenata

"Znam da nije idealna situacija jer svi želimo to fakultetsko iskustvo sa svojim prijateljima, ali i stariji ponekad mogu biti najslađi ili jednostavno cool među svima koje upoznaš za vrijeme studiranja", hrabrio je mladu Felicity netko u komentarima.

Veliki obrat u priči

Felicity je naredni video snimila u društvu treće cimerice. "Ok, ona ima 52 godine", započinje pojašnjavati detalje Felicity te nadodaje da oni žive u unajmljenom stanu izvan kampusa, i da im svatko može biti cimer, barem teoretski. "Trenutno nas živi četvero u stanu, svi smo studenti i ovaj stan ne spada pod vlasništvo sveučilišta", napominje.

vezano Knjigom napravila ozbiljnu rupu u zidu... Laganini Studentica bacila knjigu iz organske kemije u zid pa u njemu napravila veliku rupu

Njena cimerica je sljedeća krenula objašnjavati kako je izgledalo nakon što je 52-godišnjakinja uselila s četvoro studenta. "Kada je stigla, sjeli smo s njom kako bi malo popričali, da saznamo nešto više o njoj. Ispričala nam je svoju cijelu životnu priču i otkrila nam je da je bivša ovisnica", govori studentica.

@thefelicitybost Reply to @sillymooroo @rsouth2912 ♬ original sound - Felicity

Izbačena iz istog kompleksa zbog prijetnji smrću bišim cimerima

"Rekla nam je da su je nedavno i 'zadržali' u bolnici što nas je jako zabrinulo. Usto, njen dečko je bivši alkoholičar, pa smo joj rekli da se malo brinemo, posebice zbog alkohola i okupljanja u stanu, da nas malo brine alkohol i smještaj u kojem žive mlade djevojke, studentice", kazala je cimerica i dodala da joj je 52-godišnjakinja kazala da tu ne bi trebalo biti problema.

No, ni tu ne staju s otkrivanjem, pa su tako ubrzo pronašli i policijsko izvješće o 52-godišnjakinji. "Prijetila je dvoje svojih cimera da će ubiti njih i njihovog psa. I to u istom kompleksu stanova. Prije samo devet dana. Uz sve to, ima i bipolarni poremećaj, pa ima svoje 'trenutke'", pričaju studentice. U pozadini se čuje i treći glas, za koji studentice kažu da je još jedna od cimerica koja je dodala da je 52-godišnjakinja pila alkohol uz svoje tablete. "Popila je sav svoj alkohol u samo jedan dan koliko je bila tu. Navodno, nisu znali da ona ima 'probleme' u istom kompleksu stanova", pričaju.

vezano Candice Kloss je model s visokim standardima. Laganini OnlyFans model na prvim spojevima daje partnerima IQ test: 'Ne želim trošiti vrijeme s idiotima'

Za kraj, spomenule su da se njihova cimerica odselila u samo jedan dan nakon što se saznalo da ima problema s drugim stanarima u kompleksu i svojim bivšim cimerima.

"Mijenjajte brave"

Nekolicina je napomenula studenticama da su se nespretno, pogrešno i nekorektno izrazile po pitanju psihičkog poremećaja bivše cimerice, te da zvuče kao da ismijavaju bolest, no Felicity je napomenula kako joj to nije bila namjera, ni u jednom trenutku.

"Halo, ova žena je prijetila nekome smrću da su uključili i policiju. Djevojke, ovo nije igra i mijenjajte brave", napisao je još netko.