V.K. u Laganini

Student nije dobio dom pa traži curu da žive skupa: 'Nisam Hercegovac niti pijem kao Zagorac'

Potraga za smještajem možda rezultira ljubavlju!

23. kolovoza 2022 13:32
Uvjet: mora imati sobu na Savi

Uvjet: mora imati sobu na Savi Foto: shutterstock by fizkes

S obzirom na troškove života u Zagrebu, svaki student koji se nadao dobiti sobu u nekom od studentskih domova, sada se pronašao u teškoj situaciji jer mora unajmiti stan.

Stoga, studenti moraju biti kreativni u pronalaženju čim jeftinijeg smještaja, a ako su usto i slobodni, možda im se dogodi i ljubav.

vezano Slika nije pronađena Laganini Koji kralj: Student traži curu, Hercegovku ili Dalmatinku, 'Ako može da nije plavuša, te su najluđe'

Upravo se tome nada jedan student koji je objavio anoniman oglas u popularnoj Facebook studentskoj grupi studentskog doma "Stjepan Radić – Sava".

"Tražim curu" 

"Kako u zadnje vrijeme svi nešto traže, pa evo, odlučio sam i ja ovako tražiti. Tražim curu!", piše anonimno student.

Odlučio se i predstaviti kako bi što lakše pronašao "partnericu". "Student sam treće godine na uglednom fakultetu, sportaš, čitaj nogometaš, nisam Hercegovac, niti pijem kao Zagorac, ali sam zato prava ljudina kao i svi Slavonci", piše ukratko o sebi.

vezano Svoje osjećaje otkrio joj je tek kad joj više nije predavao... Laganini Udaje se za 16 godina starijeg bivšeg profesora s fakulteta: 'Od početka mi se sviđao kao muškarac'

Osim toga, student je napisao i što traži od svoje buduće djevojke. "Samo da si normalna, lijepa, pametna i da imaš sobu na Savi bez cimerice jer ja nisam dobio dom pa bi živjeli skupa", piše anonimni student.

"Ako se pronalaziš u ovoj objavi lajkaj i za sve ostalo se vidimo i čujemo! Anonimno je čisto da bude zanimljiviji prvi dejt. Veselim ti se!", poručio je student za kraj objave na kojoj je zaradio skoro 400 lajkova i oko 80-ak komentara.

Oglas anonimnog studenta Oglas anonimnog studenta Foto: screenshot via Facebook@studentski dom Stjepan Radić - Sava

Potražnja za Hercegovcima i onima koji piju kao Zagorci

U osamdesetak komentara, velik broj studentica pisalo je da bi se i pronašle u oglasu, no da on nije Hercegovac, pa da se zato ne javljaju.

"E, da si Hercegovac", piše mu jedna. "Ukopao se s ovim da nije Hercegovac", piše još netko. Osim njih, nekoliko se studentica požalilo što mladi student "ne pije ko Zagorac". "Ma ne brini, ima još Zagoraca", pišu drugi.

"Ne pije kao Zagorac" Foto: screenshot via Facebook@studentski dom Stjepan Radić - Sava

"Neloše", piše jedna studentica koja možda razmatra ponudu. "Ako imaš baš jako veliku želju, odričem se cimerstva u ime ljubavi", piše joj cimerica. "Evo cimi, oprostila bih ti da me otkantaš", piše još jedna cimerica drugoj.

Možda se pronađe cura bez cimerice Možda se pronađe cura bez cimerice Foto: screenshot via Facebook@studentski dom Stjepan Radić - Sava

vezano pokloni Laganini Poklanja sve što joj je dao BIVŠI – uključujući lubrikant: 'Meni više ništa ne znači, a druge će možda usrećiti'

"Prvi uvjet: Hercegovac", "Nije Hercegovac, odmah ispada iz igre", "Svi kriteriji zadovoljeni s obje strane, osim ovog da ne pije kao Zagorac", smatra još jedna studentica, a druga potvrđuje: "Slažem se. Cimke, u borbu, 'ko prvi, njegovo", pišu studentice koje nemaju sobu u studentskom domu, ali kažu da imaju stan.

Bez cimerice, molim! Bez cimerice, molim! Foto: screenshot via Facebook@studentski dom Stjepan Radić - Sava

"Brak na prvu"

U komentarima se konačno javio i anonimni student. Nakon što je jedna studentica komentirala kako je "oduvijek htjela upoznati svog budućeg preko anonimnog oglasa", oglasio se i autor objave s kratkom ponudom: "Brak na prvu", piše joj 

Još vijesti