L.B. u Laganini

Student pokušao prokrijumčariti curu u sobu na kampusu u – putnom kovčegu

Zaštitari su mu pomrsili planove.

27. travnja 2022 12:37
Kovčeg je bio prevelik pa je probudio sumnju kod zaštitara...

Kovčeg je bio prevelik pa je probudio sumnju kod zaštitara... Foto: Africa Studio via Shutterstock

Društvenim mrežama širi se snimka s nadzornih kamera, navodno s Instituta za tehnologiju u indijskom gradu Manipalu u kojoj student pokušava prokrijumčariti svoju djevojku u sobu na kampusu – u koferu.

vezano Slika nije pronađena Laganini COVID-19 im je oduzeo seks: Studenti krive pandemiju za 'prisilni celibat'

Navodno se radi o studentu inženjerstva koji je na ovaj način pokušao uvesti svoju djevojku u sobu na kampusu. Nažalost, zaštitaru je cijeli prizor bio sumnjiv pa je studenta zatražio da otvori ogromni kofer na što je student pokušao pobjeći s mjesta događaja.

Drugi je zaštitar otvorio kofer iz kojega je onda izašla djevojka.

 

 

Nije dugo trebalo da snimka na Twitteru izazove gomilu komentara i duhovitih memeova o dečkima koji studiraju na tamošnjem MIT-u, no drugi mediji pak upozoravaju da se radi o snimci iz 2019. godine koja nije nastala na ovom Institutu nego na privatnom Sveučilištu za naftu i energetiku (UPES) u indijskome gradu Dehradun.

vezano Slika nije pronađena Vodič za brucoše 'Dajte mi sekundu da isperem oči': Profesorica prava uhvatila brucoše u seksi akciji na predavanju

U objavi na Facebook stranici Intrigin MAG tvrde da je odvažni mladić na ovaj način pokušao uvesti djevojku u svoju studentsku sobu, koja je navodno također studentica istog fakulteta.

vezano Nema volje ni za što: Student tuži faks jer je izgubio želju za seksom Laganini Nema volje ni za što: Student tuži faks jer je izgubio želju za seksom

izvor: republicworld.com

Još vijesti