Studenti prenamijenili dječju kuhinju

Opće je poznata činjenica koliko su studenti domišljati u situacijama kada takvi (ne)trebaju biti! To dokazuje i ovaj TikTok video u kojem su studenti prenamijenili dječju igračku.

Naime, od dječje igračke u obliku kuhinje, koja nam je svima dobro poznata iz djetinjstva, oni su napravili svoj vlastiti šank s alkoholnim pićem! Na početku videa vidljivo je kako prvotni izgled dječje kuhinje nije bio u idealnom stanju, što znači da nisu ni kupili novu, već su prenamijenili neku staru korištenju.

Detalji šank čine još boljim

Nju su zatim obojali, preuredili, dodali sitne detalje kojima su upotpunili vlastitu kreaciju, a naposljetku su po njoj posložili i alkoholna pića koja predstavljaju glavni i najbitniji dio ovog patenta.

@lbennyy This is your sign to buy a play kitchen and upcycle it into a bar cart for your college apartment😁✨ #college #fyp #upcycle #diy #goodwill ♬ Originalton - just-me

U opisu videa napisali su poruku za sve studente, da se vode njihovom idejom: „Ovo je i vaš znak da kupite dječju kuhinju i preuredite je u barska kolica za vaš studentski stan“, napisali su ovi domišljati studenti. Očito je da su svi oduševljeni njihovom idejom, s obzirom na to da video na TikToku ima više od 660 tisuća lajkova!

Studenti oduševili idejom

Ne nedostaje ni domišljatih komentara TikTok korisnika kojima se ova studentska ideja, također, svidjela: „Ja ću to napraviti za svoj stan za odrasle“, „Ovo je jedan od onih videa koje lajkam i prije no što ga pogledam jer znam da će me oduševiti“, bili su samo neki od komentara. Ovi studenti su svoju domišljatost pokazali, a vjerujemo da ćete i vi dobiti ideju za vlastite inovacije!

O ovoj Studigo epizodi upoznajte Leu koja je studirala u Poljskoj!

 

studentske ideje diy dječja kuhinja homemade šank šank s pićem Alkoholna pića

Još vijesti