M. P. u Laganini

Na Instagramu je prati 20 tisuća ljudi, a njezine su recenzije proizvoda utemeljene na znanstvenom pristupu

Magdalena Ivić studentica je medicine koja na društvenim mrežama vodi profil „Skinlosophy.hr“

13. veljače 2023 14:40
Magdalena Ivić

Magdalena Ivić Foto: Magdalena Ivić/Instagram

Magdalena Ivić, studentica je medicine koju na Instragram profilu „Skinlosophy.hr“ prati 19 tisuća ljudi, a nedavno je počela objavljivati sadržaj i na Tik Tok profilu. Na svojim društvenim mrežama, Magdalena recenzira proizvode za njegu kože, a njezina tajne je u znanstvenom pristupu kozmetici.

Često se opisuje kao zaljubljenik u kozmetiku, a kako je i sama imala problema s aknama na licu, krenula je dublje istraživati sastav proizvoda i isprobavati kako djeluju na kožu.

Mlada beauty influencerica svakodnevno pomaže pratiteljima koji se bore s nepravilnostima na koži, a svojim objavama nastoji informirati javnost i pružiti  korisne informacije koje mogu pomoći u borbi s aknama. Studentica medicine smatra da je za početak važno znati najčešće uzroke prištića, kako bi mogli djelovati protiv njih.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Skincare Expert (@skinlosophy.hr)


Magdalena često ističe da SPF proizvodi imaju važnu ulogu kada je u pitanju zaštita kože od sunca, dodaje kako bi svakodnevno trebali nanositi kreme sa zaštitnim faktorom čak i ako je oblačno. U jednoj od svojih objava objašnjava kako SPF zapravo štiti kožu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Skincare Expert (@skinlosophy.hr)

Studentica medicine spaja svoju struku i hobi, pa tako pratiteljima pruža znanstveno provjerene dermatološke informacije. Osim recenzija proizvoda za njegu kože, Magdalena u nekoliko objava dijeli savjete učenicima koji žele upisati medicinu i upućuje ih na pozitivne i negativne strane studiranja na Medicinskom fakultetu.

Ako te zanima njega kože i želiš studirati medicinu, Magdalenin profil je stvoren za tebe!
 

Još vijesti