V.K. u Laganini

Studentica povijesti na 'Potjeri' 'fulala' odgovor o zagrebačkom radiju: Znate li ga vi?

I sam lovac u emisiji je priznao da Melani nije morala znati odgovor jer je iz Biograda na Moru.

28. travnja 2022 10:55
Studentica Melani

Studentica Melani Foto: screenshot via Youtube@Kvizovi Balkan

Studenti se često prijavljuju na kvizove znanja, pa je tako i studentica povijesti iz Biograda na Moru, Melani, gostovala u jučerašnjoj epizodi "Potjere".

Ona se suočila s poznatim lovcem, Krešimirom Sučevićem Međeralom, a pitanje o poznatom zagrebačkom radiju zaustavilo ju je prije prolaska u završnu potjeru.

vezano Slika nije pronađena Laganini Studentica u Potjeri 'bubnula' i ostala živa: Uspjela nasmijati i popularnog tenisača Ćorića

Studentica se odlučila za srednju ponudu od 17.500 kuna, pa ju je lovac sustigao upravo na pitanju o radiju. Pitanje je glasilo: "Ono što je u Splitu Radio Split, u Rijeci Radio Rijeka, u Zagrebu je…?", a od ponuđenih odgovora, Melani je mogla birati između tri opcije: Radio Maksimir, Radio Sava i Radio Sljeme.

vezano Eugen Rožić u 'Milijunašu' Vijesti Profesor iz Zagreba otvorio polumilijunsko pitanje i – odustao: Znate li vi odgovor?

Lovac Krešo je znao da je točan odgovor Radio Sljeme, dok je studentica ponudila krivi odgovor: Radio Sava. I dok se dio gledatelja pitao postoji li uopće Radio Sava, ekipa sa Radio Sljeme također je gledala Potjeru i pitanje o svom radiju su podijelili na svom Facebooku.

"A kaj vi slušate u Zagrebu?", upitali su na opisu video isječka kojeg su objavili uz pozdrave lovcu jer je on napomenuo kako mu je upravo Radio Sljeme – najdraži radio.

vezano Luka Sedlaček, Tko želi biti milijunaš Nakon predavanja Otišao s 1000 kuna: Student nije znao kako se piše ime jednog od najpoznatijih glumaca današnjice – znate li vi?

Radio Sava je inače postojao, to je bio studentski online radio koji se emitirao 2012. godine iz popularnog studentskog doma Stjepan Radić, poznatijim pod nazivom "Sava".