V.K. u Laganini

Studentica povijesti na 'Potjeri' 'fulala' odgovor o zagrebačkom radiju: Znate li ga vi?

I sam lovac u emisiji je priznao da Melani nije morala znati odgovor jer je iz Biograda na Moru.

28. travnja 2022 10:55
Studentica Melani

Studentica Melani Foto: screenshot via Youtube@Kvizovi Balkan

Studenti se često prijavljuju na kvizove znanja, pa je tako i studentica povijesti iz Biograda na Moru, Melani, gostovala u jučerašnjoj epizodi "Potjere".

Ona se suočila s poznatim lovcem, Krešimirom Sučevićem Međeralom, a pitanje o poznatom zagrebačkom radiju zaustavilo ju je prije prolaska u završnu potjeru.

vezano Slika nije pronađena Laganini Studentica u Potjeri 'bubnula' i ostala živa: Uspjela nasmijati i popularnog tenisača Ćorića

Studentica se odlučila za srednju ponudu od 17.500 kuna, pa ju je lovac sustigao upravo na pitanju o radiju. Pitanje je glasilo: "Ono što je u Splitu Radio Split, u Rijeci Radio Rijeka, u Zagrebu je…?", a od ponuđenih odgovora, Melani je mogla birati između tri opcije: Radio Maksimir, Radio Sava i Radio Sljeme.

vezano Slika nije pronađena Vijesti Profesor iz Zagreba otvorio polumilijunsko pitanje i – odustao: Znate li vi odgovor?

Lovac Krešo je znao da je točan odgovor Radio Sljeme, dok je studentica ponudila krivi odgovor: Radio Sava. I dok se dio gledatelja pitao postoji li uopće Radio Sava, ekipa sa Radio Sljeme također je gledala Potjeru i pitanje o svom radiju su podijelili na svom Facebooku.

"A kaj vi slušate u Zagrebu?", upitali su na opisu video isječka kojeg su objavili uz pozdrave lovcu jer je on napomenuo kako mu je upravo Radio Sljeme – najdraži radio.

vezano Slika nije pronađena Nakon predavanja Otišao s 1000 kuna: Student nije znao kako se piše ime jednog od najpoznatijih glumaca današnjice – znate li vi?

Radio Sava je inače postojao, to je bio studentski online radio koji se emitirao 2012. godine iz popularnog studentskog doma Stjepan Radić, poznatijim pod nazivom "Sava".

Još vijesti