L.B. u Laganini

Studentica 'oprala' faks: 'Potrošili su moju školarinu na robota koji juri knjižnicom i nosi balone'

Čini se da robot koji tijekom rokova vrluda knjižnicom s balonima, nije svima bio simpatičan.

25. svibnja 2022 14:09
Maleni robot nije svima bio simpatičan...

Maleni robot nije svima bio simpatičan... Foto: screenshot via TikTok@@winemom6969

Meg, studentica Sveučilišta Northeastern, na svom je TikTok profilu podijelila snimku robota koji navodno služi za razveseljavanje studenata koji prolaze stres tijekom ispitnih rokova.

vezano Robot treće generacije Akademska četvrt Studenti stomatologije odsad vježbaju na robotu-djevojčici koja povraća i plače od straha

Za potrebe videa snimila je robota na kojega su zavezali više balona napunjenih helijem, kako se vrti i kruži knjižnicom u kojoj studenti uče za ispite.

"Tako sam sretna što je moja školarina otišla na robota s balonima koji šeće knjižnicom tijekom rokova", napisala je uz video.

 

@winemom6969 But like go huskies I guess #northeastern #finals #boston #snell ♬ original sound - 𝖰𝖴𝖤𝖤𝖭

 

Video je pregledan više od 1,1 milijun puta, a dok se neki slažu s Meg, drugi dijele oprečno mišljenje.

Možda i usisava?

"Trudi se koliko može, ok", komentirala je jedna osoba dok je druga zaključila: "Ovo je totalno vrijedno novca."

vezano Nova vrsta kućnog ljubimca? Vijesti Brucoši u panici: Pogledajte robotske pse koji su dočekali studente ispred faksa

"Balon tijekom rokova bi me totalno oraspoložio", dodao je pak netko sljedeći.

Neki su pak prokomentirali da robot očito ima još koju funkciju, osim razveseliti studente balonima. "Mislim da također i usisava", dodao je netko.

Ima i luđih

Ima i onih koji su podijelili slična iskustva "nerazumnih" troškova u koja se upuštaju njihovi fakulteti. "Kod nas su unajmili veliki panoramski kotač na jedan dan", piše ovaj TikToker.

vezano Koronavirus nije zaustavio promocije: Roboti preuzeli diplome umjesto studenata! FOTO Laganini Koronavirus nije zaustavio promocije: Roboti preuzeli diplome umjesto studenata! FOTO

Prema dostupnim podacima, školarina na Sveučilištu Northeastern iznosti 56,500 dolara godišnje što je gotovo 400 tisuća kuna.