V.F. u Laganini

Muž i žena idu zajedno na fakultet: Internet šokiran pravilima kojih se drže dok studiraju

Navela je iznenađujuća pravila koja moraju poštovati.

21. listopada 2022 13:32
TikTokerica Jojo Sorell

TikTokerica Jojo Sorell Foto: Screenshot TikTok @jojosorell

Jojo Sorell je TikTokerica koja je nedavno na ovoj društvenoj mreži podijelila niz pravila kojih se ona i njezin muž moraju pridržavati dok još studiraju.

Video je ubrzo prikupio preko devet milijuna pregleda i brojne komentare u kojima su korisnici izrazili svoje iznenađenje njihovim pravilima.

@jojosorrell boundaries in our marriage while we’re still in college!!! #wifelife #libertyuniversity ♬ original sound - jojo

Prvo pravilo koje je navela je da ne smiju sjediti s osobama različitog spola na predavanju.

Drugo pravilo se tiče grupnih rasprava na fakultetu ili fakultetskoj stranici, a kaže da smiju odgovarati na upite samo ako se radi o osobama istog spola.

"Djevojka imena Riley započela je jednu raspravu i ja sam rekla suprugu da se ne osjećam ugodno s time. Nije joj odgovorio", rekla je Jojo u videu.

Biraju kolegije tako da im predaju profesori istog spola

Priznala je da se trećeg pravila najteže pridržavati jer ono glasi da se uvijek trude kolegije birati tako da im predaju profesori istog spola kao i oni. Iako sama kaže kako ima jednog muškog profesora, ali je njezin dečko Tucker uglavnom s njom na tom predavanju.

Video je potaknuo raspravu u komentarima od kojih su mnogi bili negativni i sarkastični, a korisnici su ovaj brak usporedili sa zatvorom.

"Reci da se šališ", "Zašto ovo više sliči na zatvor nego na pravila?", "Jesi li ozbiljna?", "Zvuči kao 'zabavan' brak", "Imam predavanja uglavnom s muškarcima, da mi je muž dao ova pravila doslovno ne bih mogla ići na fakultet", neki su od komentara.

vezano Preko koda s tampona pokušala saznati vara li ju dečko Laganini Studentica pomoću tampona pokušala saznati vara li ju dečko: Sve objavila na TikToku

Još vijesti