V.K. u Laganini

Tinder profil studentice psihologije iz Splita postao hit: 'Ako imaš psihičkih problema, to je plus'

Tinder se više ne koristi samo za pronalazak partnera.

14. travnja 2022 14:02
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Ako Francuska na ovaj način traži glasače na predsjedničkim izborima, zašto studentica ne bi koristila Tinder za pronalazak budućeg klijenta ili novo platonsko prijateljstvo?

Stara je vijest kako je u današnje vrijeme sve teže pronaći kompatibilnog partnera, pa mnogi mladi koriste aplikacije za upoznavanje.

Tinder aplikacija, posebno popularna među mladima koji žele upoznati potencijalne partnere ili samo izaći na piće s nekim novim, unazad par godina ima još "dodatne" značajke.

Podsjetimo, pisali smo o tome kako su Francuska, Njemačka i Brazil države koje su koristile Tinder za promoviranje izaska na izbore koji su se održavali u njihovim državama. Osim poziva na glasanje, Tinder se može koristiti i za pronalazak prijatelja, ali i budućih "klijenata".

vezano Slika nije pronađena Vijesti Mlade Francuze pokušavaju 'dovući' na izbore – pomoću Tindera

Naime, nedavno je netko na hrvatskom Redditu objavio screenshot Tinder profila studentice psihologije s vrlo zanimljivim opisom.

Buši gume jednom liku, traži prijatelja i klijente

"Bilo bi super ako ima tko da možemo pričat, otić' prošetat, na bicikle ili odigrat društvene igre", piše studentica što traži.

"Ako bude mood takav, možemo ovom jednom liku gume probušit (zaslužio je, a to će nas povezat na većoj razini). Isključivo tražim platonsko prijateljstvo, ništa više od toga", piše.

"Studiram psihologiju pa ako imaš psihičkih problema, to je plus", šali se u opisu Tinder profila.

"Žena mog života"

"Ovo je najbolja stvar koju sam danas pročitala", komentirala je jedna korisnica Reddita, pritom se pozivajući na posljednju rečenicu u opisu profila studentice. "Treba joj za diplomski, win win", komentira netko drugi.

vezano Slika nije pronađena Laganini [FOTO] Studentica prava tvrdi da ju je Tinder blokirao jer je prezgodna: 'Samo želim s nekim na piće'

"Daj mi Match sa takvima, nego padobrankama koje ne znaju složiti normalnu rečenicu", napisao je korisnik. "Žena mog života", piše još netko. "Je li itko ikada upoznao nekoga tko je završio psihologiju, a da nema psihičkih problema?", upitao je netko, a nekoliko je komentatora kazao da ne poznaju. "Dajte joj moj broj", piše još netko. "Legendarna", hvale studenticu.

vezano Ima li snalažljivije djevojke? Studentica na Tinderu tražila pomoć za kolokvij Laganini Ima li snalažljivije djevojke? Studentica na Tinderu tražila pomoć za kolokvij

Još vijesti