P.S. u Nakon predavanja

Božićno ludilo stiglo u dom: Studenti se natječu tko će ljepše ukrasiti sobicu – pogledajte!

Studentski centar u Rijeci provodi natječaj za najljepše uređenu božićnu studentsku sobu.

12. prosinca 2022 12:39
Božićne dekoracije

Božićne dekoracije Foto: Studentski centar Ri via Facebook

Svake godine studentski domovi diljem cijele Hrvatske tradicionalno biraju najljepše ukrašenu sobu tijekom adventa. Iako mnogi misle da se takva natjecanja odražavaju samo u najvećem hrvatskom studentskom domu, Stjepanu Radiću, Studentski centar u Rijeci sve je iznenadio!

Objavili su natječaj za izbor naj božićne sobe tako da su zagrebački studenti dobili opaku konkurenciju.

SC Rijeka dijeli i nagrade

Dijelit će se i nagrade, a prijaviti se mogu samo studenti koji borave unutar SN-a Ivan Goran Kovačić i SN-a Trsat. Samo jedan student iz svakog doma će osvojiti nagradu, a fotografije soba se šalju na e-mail adresu dom@scri.hr.

Nemojte se zaboraviti potpisati kako bi „HO HO HO“ komisija znala o kojoj sobi i studentima je riječ jer će sve prijavljene sobe zasebno obilaziti.

No, požurite jer rok za prijavu je još samo sutra, a vrijedi cijeli dan. Studentski centar Rijeka već je objavio neke pristigle fotografije, a jedna soba posebno se istaknula.

Električne lampice zabranjene

Studentice su se držale zadanih pravila, što znači da nisu oštetile imovinu SC-a, nisu koristile električne lampice koje nisu na baterije i nisu koristile svijeće, prskalice i ostale ukrase s plamenom.

Djevojke su jednostavnim, ali atmosferičnim i prigodnim ukrasima uljepšale sobu, dokazujući da su za božićni duh bitnije kreativnost i radišnost od skupih i blještećih ukrasa.

Vidi se da je mašta odradila svoje jer će ove djevojke zasigurno ući u uži krug natječaja – „HO HO HO“ komisija već sigurno ima svoje favorite!

Još vijesti