MojFaks u Laganini

Svašta smo vidjeli na prozorima domskih soba, ali ovo još ne: Je li stanar Dalmatinac ili Slavonac?

Na prozorskim klupčicama domskih soba vidjeli smo svašta, ali ovo još ne...

12. listopada 2022 14:08
Je li stanar Dalmatinac ili Slavonac?

Je li stanar Dalmatinac ili Slavonac? Foto: screenshot via Facebook@Zakaj volim Zagreb, autor Nenad Škrapec

Studenti koji su svoje boravište pronašli u sobama studentskog doma na kreativan način nadoknađuju nedostatak mjesta u svojim frižiderima (u slučaju da ih smiju imati u sobama) ili sobama općenito.

Mnogi su odgovor na problem nedostatka prostora za spremanje hrane, pića i ostalih stvari riješili odlaganjem istih na prozorske klupčice domskih soba.

vezano Slika nije pronađena Laganini [VIDEO] Što to visi sa prozora studentskih soba? Studentica u videu otkrila zašto to rade baš u domovima

Već smo nekolicinu puta pisali o ovoj temi i objavili fotografije svakodnevnih, ali i neuobičajenih predmeta koje su studenti odlagali na prozorskim klupicama svojih soba u domovima no jedan prizor ipak nas je ostavio u čudu.

Naime, korisnik Facebooka, Nenad Škrapec, u popularnoj grupi "Zakaj volim Zagreb" još je 2018. godine objavio fotografiju koja nam je tek nedavno zapela za oko.

Pršut na Cvjetnom

Kako nam kaže, Nenad je u šetnji uočio neobičan prizor na prozoru jedne sobe studentskog doma u Cvjetnom naselju te je isti odlučio ovjekovječiti fotografijom koju je kasnije objavio i u spomenutoj grupi.

Kako se vidi na fotografijama, jedan je stanar doma na prozoru ostavio pršut (ili šunku, ovisno o tome iz kojeg dijela Hrvatske stiže student), odnosno djelomično pojeden čitav osušeni svinjski but.

Ovakav prizor na prozoru doma ne viđa se često... Ovakav prizor na prozoru doma ne viđa se često... Foto: screenshot via Facebook@Zakaj volim Zagreb, autor Nenad Škrapec

Nenad je fotografiju objavio uz komičan opis: "Izgleda da mito nije bilo potrebno".

Na pitanje da nam kaže više o fotografiji i ponudi komentar prizora koji je ovjekovječio fotoaparatom svog mobitela,  nije nam znao reći više.

"Bilo je to davno, 2018. kada je to slikano, stvarno se ne sjećam trenutka i što sam tada pomislio, vjerojatno je bilo onako kako piše i u opisu slike", odgovorio je duhoviti Nenad.

Većina studenata ovo si ne može priuštiti?

Dobro smo se nasmijali i na komentare ispod članka. "Što vam je čudno, pa violina mora biti na hladnom!", dodao je jedan od komentatora.

vezano Slika nije pronađena Laganini Neobični ukrasi zagrebačkih domova: Što sve studenti drže na prozorima svojih domskih soba?

Neke je čak ovaj prizor uvrijedio te su komentirali da si, tbog cijena nekretnina, studenti u privatnom smještaju ovako nešto ne mogu priuštiti.

Još vijesti