M. P. u Laganini

Novi pametni telefon – pogodan za najzahtjevnije izazove fotografije i videozapisa

Razmišljaš o kupnji novog mobitela?

17. travnja 2023 15:01
Moderna tehnologija

Moderna tehnologija Foto: BongkarnGraphic/Shutterstock

Tehnološke tvrtke Vivo i ZEISS najavile su dolazak pametnog telefona na kojem su radili gotovo tri godine, a tvrde da bi taj uređaj mogao nadmašiti neke od najzahtjevnijih izazova fotografije i videozapisa.

Radi se o mobilnom uređaju naziva X90 Pro, a uskoro dolazi na hrvatsko tržište. Kako navode, radi se o pametnom telefonu treće generacije, a rezultat je napornog rada ovih dviju tvrtki. Spomenuti uređaj dolazi s izvanrednom kamerom i dvostrukom konfiguracijom čipseta.

Voditelj prodaje u regionalnom predstavništvu tvrtke Vivo govori: „Novi vivo X90Pro objedinjuje izvanredne tehnologije fotografiranja i snimanja, vodeće u industriji, a sve to kako bi zadovoljili i nadmašili buduće izazove. Posebnost ovog uređaja je kvaliteta snimanja scena pri slabom osvjetljenju.“

Proizvođači su uvjereni da će novi član serije X biti među najboljim uređajima za fotografiranje i obradu slika u industriji. Granice u mobilnoj fotografiji dramatično se pomiču, a kvaliteta slike je postala izuzetno važna kod odabira pametnog telefona. Cilj je da uređaji omogućuju snimanje fotografija na profesionalnoj razini, stoji na zimo.dnevnik.hr.

Još vijesti