M. P. u Akademska četvrt

Hvata te panika zbog ispitnih rokova? Možda je AI upravo ono što ti treba

Isprobajte sustav koji kreira testove na principu umjetne inteligencije.

9. lipnja 2023 16:14
Novi sustav na principu umjetne inteligencije

Novi sustav na principu umjetne inteligencije Foto: Vlada Karpovich/Pexels

Kreiranjem profila na mrežnoj stranici „Testudy“ možete napraviti test koji će vam koristiti tijekom učenja. U nekoliko jednostavnih koraka, sustav kreira provjere znanja i stvara raznolika pitanja.

Sustav radi testove na principu umjetne inteligencije, a testovi olakšavaju učenje i ponavljanje za ispit.

@studyw.tok Testudy.io is a LIFE SAVING tool. You don’t even have to think about creating your own quiz anymore. Find the link to this lifesaving tool in my bio! #finalsweek #quiztime #studysmarter #testudyio #examprep #students #studentproblems #studytok #academicweapon ♬ Roxanne - Instrumental - Califa Azul

Ako ne uhvatiš korake, bez panike, samo slijedi ove upute:

  • U tražilicu upiši „Testudy“
  • Kreiraj korisnički račun
  • Kopiraj literaturu za ispit
  • Osvježi stranicu i čekaj da test bude spreman
  • Izaberi koju vrstu testa preferiraš
  • Započni s rješavanjem

 Priprema za ispit

Kreiranjem korisničkog računa možete olakšati proces pripreme za ispit, a rezultati će pokazati slabosti. Ovo je odličan alat za brže učenje, pogotovo u situacijama kada je ispita previše, a vremena premalo. Cilj ovakve vrste provjere jest učiti pametnije, a ne više.

Navike uspješnih studenata

Pripremu za ispit olakšat će vam savjeti koje prenosi portal Kreni Zdravo. Prije ispitnih rokova potrudi se slušati predavanja i voditi bilješke koje ćeš prelistati nakon predavanja. Za početak napravi plan, podijeli gradivo i pripremi sve potrebne materijale za učenje. Također, važno je pronaći odgovarajuće mjesto za učenje gdje imate najbolju koncentraciju i držite se te lokacije.

Za vrijeme učenja važno je isključiti mobilni telefon kako ti obavijesti ne bi poremetile koncentraciju. Krajnji cilj, a i motivacija vam je uspješno položiti ispit. Sada je vrijeme za učenje, iskoristite bilješke koje ste napravili u trajanju predavanja i odredite glavne stvari koje morate naučiti.

Kada naučite jedan dio gradiva, izradite kviz na aplikaciji „Testudy“ i testirajte svoje znanje. Nakon odrađenog kviza, napravite kratku pauzu i nastavite s učenjem.

Još vijesti