V.K. u Laganini

23-godišnjak srušio internet videom kako pije vino: 'Ovo je duda za odrasle'

Trebaju vam samo butelja vina i sportski čep s bočice vode.

11. travnja 2022 12:54
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Osim učenja, stresa, neprospavanih noći i jeftine prehrane, studentski život obilježava još jedan veliki "pečat": tulumarenje.

Jedan je 23-godišnji mladić nedavno postao planetarno popularan zahvaljujući videu na TikToku u kojemu demonstrira genijalan trik za popiti vino - bez podlijevanja, kapanja i sličnih smetnji.

Većina vinopija otvori bocu i ulije tekućinu u čašu. Mali dio njih "potegne" direktno iz boce, jer praksa nije i baš higijenski, pogotovo ako ćete vino ponuditi još nekome. Stoga je Matt pokazao svoj "genijalan izum" zbog kojeg više neće biti problema s čašama ili nehigijenskim ispijanjem vina. 

vezano Poslušao profesorov savjet na prvoj godini faksa: Sad je apsolvent, a već ima super posao i lijepu plaću Karijera Poslušao profesorov savjet na prvoj godini faksa: Sad je apsolvent, a već ima super posao i lijepu plaću

U video-isječku koji je dosad pregledan gotovo 3,6 milijuna puta, Matt Dalrymple svoje "otkriće" nesebično dijeli s drugima.

"Pozdrav, imam ovdje bocu vina i pokazat ću vam najbolji način kako se ispija vino", započinje svoje zanimljivo predavanje. "Prvo, otvorite bocu vina. Potom uzmete sportski čep s boce vode i direktno ga stavite na bocu vina", pokazuje Matt na primjeru svog vina i čepa sa Smart water boce.

U nekoliko pokreta Matt postavlja čep na vino, a potom i pokazuje kako njegov izum funkcionira.

vezano Slika nije pronađena Laganini Prakticirate li i vi najpopularniji 'lijek' protiv mamurluka među studentima?

"Duda za odrasle"

"Osjećat ćete se kao sportaš. Ovo je zasigurno najbolji način konzumiranja vina", kaže i ponovno pije direktno iz boce. Za kraj, poručio je svojim pratiteljima da će od sada svoje vino konzumirati isključivo na ovaj način.

@mattdalrymple8 drinking from a wine n*pole is the only way to do it 🤷🏼‍♂️ (i’m 23 btw tik tok) #wine #WomenOwnedBusiness #OscarsAtHome #nj #jazzy ♬ original sound - Matthew Dalrymple

 Matt je "sakupio" preko 560 tisuća lajkova, a skoro šest tisuća korisnika TikToka dalo je svoj komentar na njegov "genijalan izum".

"Duda za odrasle", "Točno to i ja mislim, Samo još dekica, popodnevni drijemež i ja sam spremna za vikend", napisala je komentatorica. "Cijeli život pijem na krivi način", "Pokaži nam još neke životne trikove", mole pak neki koji su pogledali video.

"Napila sam se samo gledajući ovaj video", napisala mu je još jedna komentatorica, na što je autor odgovorio: "Nikad nisam čuo da je to loša stvar".

"Sada svi znate zašto treba kupovati boce s ovakvim čepovima", napisao je još netko.

vezano Slika nije pronađena Laganini Napokon potvrđeno: Znate li da od piva zapravo postajete pametniji?

Potvrdila i olimpijašica

U komentare se javila i Monika Aksamit, predstavnica SAD-a na Olimpijskim igrama u mačevanju koja je svojevremeno osvojila srebrnu medalju.

"Potvrđujem kao sportašica, ovo je jedini način na koji pijem vino", komentirala je u šali.

"Netko mora ovom dečku dati medalju", "Ti si genije, mijenjaš pravila igre u životu", hvale ga u komentarima. "Vrijedi li ovaj trik i na boci votke?", "Hvala ti za ovaj trik koji ću koristiti do kraja svog života", "Majka mi je rekla da ću se jednom udati za inženjera", nudi mu čak nekoliko komentatorica i brak.

"Ovaj čovjek živi u 2050. godini", pišu mu u komentarima tisuće oduševljenih gledatelja.

Još vijesti