L.B. u Laganini

Idealno za festivale: Kako uliti alkohol u bočicu vode, a da ne otvarate čep?

Bočica će izgledati neotvoreno, baš kao da ste ju uzeli s police u trgovini.

30. kolovoza 2022 13:49
Bočica vode izgledat će netaknuto.

Bočica vode izgledat će netaknuto. Foto: screenshot via TikTok@hectorziegel

Trik sa zatvorenom bočicom vode u kojoj možete "prošvercati" alkoholno piće na festivale, novi je trik objavljen na TikToku.

vezano Mladi odvajaju dio budžeta i za noćni život Laganini Studenti s ovih sveučilišta troše najviše kad izađu van

Svi znaju da je unos pića na festivale ponekad nemoguća misija. I dok se takvi predmeti (bez obzira na sadržaj) na kontrolnim točkama prilikom ulaska na festival uglavnom uzimaju vlasnicima, jer predstavljaju sigurnosni rizik, ali i "nelojalnu" konkurenciju festivalskom izboru pića, cijene klope i cuge na festivalima često su takve da smo spremni pokušati bilo što, samo da bismo uštedjeli koju kunu ili popili i pojeli nešto po razumnoj cijeni.

Hector je na TikToku objavio tutorial u kojemu, korak po korak, demonstrira trik kako da svoju bočicu vode ispunite alkoholnim pićem, a da ista ostane naizgled tvornički zatvorena i samim time potpuno nesumnjiva zaštitarima na festivalima. Ovo naravno vrijedi u slučaju festivala na koja vam je dozvoljeno unošenje bočica vode.

vezano Uživanje u kojoj čašici, bez posljedica?! Čini se da je moguće... Laganini Odsad možete kupiti pilulu protiv mamurluka! Cijena? Niti 10 kuna za komad

U videu Hector demonstrira kako je moguće, zagrijavanjem plastične bočice, ukloniti čep i staviti ga na drugu bočicu, napunjenu alkoholnim pićem, a da se ne pokida plastika oko samog čepa. Na ovaj način bočica izgleda kao da je u njoj doista tvornički natočena voda.

Korak po korak, Hectorove upute glase ovako:

Kupite dvije identične bočice flaširane vode i alkohol, koji mora biti proziran. Zatim ispraznite jednu bočicu i ispunite ju odabranim alkoholnim pićem (u videu Hector bočicu vode puni Bacardi rumom). S druge boce odrežite čep, ali tako da ostane netaknut i u jednom komadu.

vezano Slika nije pronađena Laganini 23-godišnjak srušio internet videom kako pije vino: 'Ovo je duda za odrasle'

Zakuhajte vodu u posudi i u nju stavite odrezani vrh bočice (čep sa svom pripadajućom plastikom). Pričekajte da omekša. Zatim ga pažljivo stavite na bočicu u koju ste prethodno ulili alkoholno piće i zavrnite sve dok se ne slegne i dobro zatvori bočicu.

 

@hectorziegel #howtobasic #festival #festivalnotiktok #drink #drinksoftiktok ♬ Vibes - ZHRMusic

 

I to bi bilo to! Biste li isprobali ovaj trik?

Još vijesti