M. P. u Laganini

[ANKETA] Prolazi li Let 3 u finale? Još samo nekoliko sati do prve polufinalne večeri Eurosonga

Njihov nastup se s nestrpljenjem iščekuje.

9. svibnja 2023 10:32
Riječka rock grupa Let 3

Riječka rock grupa Let 3 Foto: Let 3/Facebook

Danas se u Liverpoolu održava prva polufinalna večer Eurosonga 2023., a nastupit će predstavnici iz 15 zemalja. Javnost će večeras saznati imena prvih deset polufinalista, to jest zemalja koje će izboriti svoje mjesto u finalu ovog velikog natjecanja.

Riječka rock grupa Let 3 s pjesmom „Mama ŠČ!“ nastupa sedma po redu, a njihov se nastup s nestrpljenjem iščekuje. Iako je Ukrajina prošle godine pobijedila na Eurosongu, ulogu domaćina preuzela je Velika Britanija, a sve to zbog rata u Ukrajini.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Let 3 (@let_3)


Prema tome, slogan ovogodišnjeg Eurosonga demonstrira partnerstvo između Velike Britanije i Ukrajine, a glasi „Ujedinjeni u glazbi“. Uz Let 3 večeras će nastupiti predstavnici Norveške, Malte, Srbije, Latvije, Portugala, Irske, Švicarske, Izraela, Moldavije, Švedske, Azerbajdžana, Češke, Nizozemske i Finske.

Polufinalne večeri će voditi glumica Hannah Waddingham, pjevačica Alesha Dixon te ukrajinska pjevačica Julia Sanina, a u finalu će im se pridružiti i popularni televizijski voditelj Graham Norton. Druga polufinalna večer Eurosonga je u četvrtak 11. svibnja, a veliko finale je rezervirano za subotu 13. svibnja.

Anketa

Prolazi li Let 3 u finale Eurosonga?

Ukupno glasova:

 

Još vijesti