M. P. u Laganini

Šuškanja su ipak istinita! Pogledajte kako će izgledati serija o Harry Potteru

Projekt će se bazirati na priči spisateljice J.K. Rowling.

7. travnja 2023 11:37
Leteći automobil iz filma

Leteći automobil iz filma Foto: Z.P./MojFaks

Godinama nakon završetka popularnog serijala o Harryju Potteru brojni fanovi su žudili za novim nastavcima tog čarobnjačkog svijeta, a čini se kako bi im se ta želja ipak mogla i ostvariti. U brojnim američkim medijima šuška se o seriji koja će se reproducirati putem HBO Maxa.

Discovery planira uskoro započeti s produkcijom serije. Za razliku od spin-offa, kao što je Fantastic Beasts, projekt će se bazirati na priči spisateljice J.K. Rowling. Kako pišu američki mediji, svaka od sezona preuzimala bi radnju iz jedne od sedam knjiga, što znači da bi se serija snimala godinama.

Čarobni štapići iz filma Čarobni štapići iz filma Foto: Z.P./MojFaks

Glasnogovornik HBO Maxa odbio je komentirati ova nagađanja, a zanimljivo je kako bi na snimanju serije sudjelovala i sama autorica knjiga, ali samo u kreativnom dijelu. Kako sada stvari stoje, ona ne bi sudjelovala kao primarni kreator niti bi bila aktivna prilikom snimanja na setu, prenosi index.hr.

Izvori bliski cijeloj situaciji navode da su Warner Bros, Discovery i Rowling u pripravnom izdanju i samo se čeka spajanje HBO-a. Snimanje serije u planu je već dugi niz godina, ali je do sada u fokusu bio spin-off Fantastic Beasts. Bilo kako bilo, fanovi željno iščekuju bilo kakav nastavak ovog serijala, a u nadi su da će se ova šuškanja provesti u stvarnost.

 

Još vijesti