Zrinka Planinčić u Laganini

„Stvarno ne brišemo komentare i jako ih je malo negativnih!“ – ekipa iz „Videoboxa“ otkriva kako su sami osmislili i snimili uspješnu seriju

Karlo i Marko komentiraju pozitivne reakcije

12. travnja 2023 15:20
„Mislio sam da se ljudima koji nisu naša generacija neće svidjeti!“ ističe Karlo, jedan od autora popularne serije

„Mislio sam da se ljudima koji nisu naša generacija neće svidjeti!“ ističe Karlo, jedan od autora popularne serije Foto: Anamaria Batur/MojFaks

Oni su četvorica studentskih kolega, prijatelji i autori Videoboxa“, serije koja je oduševila sve koji su pogledali dosad dvije objavljene epizode. S nestrpljenjem se očekuje svaki novi nastavak i nove životno-ljubavne zavrzlame trojice glavnih likova sitcoma smještenog u jednom zagrebačkom vintage butiku.

 
David, Ivor, Karlo i Marko već nekoliko godina žele snimiti seriju, dugo su čekali pravi trenutak, imali su mnogo ideja koje su željeli testirati i onda su odlučili samo počeli raditi nešto za svoj gušt, a kad su objavili prvu epizodu na Youtubeu, oduševili su se dojmovima publike.

Koja je tajna njihove autentičnosti? Zašto su likovima u seriji „ostavili“ vlastita imena? Posvađaju li se ikad tijekom procesa i koja je budućnost „Videoboxa“, sve te i mnoge druge odgovore otkrili su nam u intervjuu, a odigrali su i igru „5 sekundi“ te priznali kako bi izgledao projekt da imaju bogatog sponzora!

 2 Kitice u intervjuu za BuzzIN oživjeli su poznatu rubriku s njihovog kanala „Jel bi radije“

 

 

Još vijesti