S.D. u Laganini

[VIDEO] 200 studenata sluša jutarnje predavanje, a on peče prave, pravcate palačinke

Iako je na predavanju toga jutra bilo otprilike 200 studenata, ovog kolegu to nije spriječilo da peče palačnike na svom stolu.

14. listopada 2022 11:13
Predavanje s dodatnom aromom...

Predavanje s dodatnom aromom... Foto: stock_photo_world via Shutterstock

Usred predavanja koje je slušalo 200 studenata, ovaj kolega na klupu je stavio pekač i smjesu za palačinke te napravio doručak. Palačinke je, kako se vidi iz snimke, rado dijelio i s drugima.

Ovaj krajnje neobičan potez na društvenim mrežama izazvao je more raznih reakcija: od ljutitosti i isprovociranosti nekih gledatelja koji tvrde da student krajnje neozbiljno shvaća svoje visoko obrazovanje koje nije financijski dostupno svakome, do onih ne toliko "ozbiljnih" koji ovaj potez potpuno podržavaju.

vezano Slika nije pronađena Laganini [VIDEO] 'Kad imaš predavanje u 9, a želiš ostati u krevetu': Studentica donijela madrac i pokrivače na faks

"Ne znam. Nekako me ljuti. Osjećaj nepoštovanja. Da ne spominjem da je faks pakleno skup, a on vrijeme predavanja provodi praveći palačinke", dodaje jedan od korisnika Instagrama.

Neki od komentatora su pak podijeljeni i tvrde da bi im bilo svejedno samo ako bi i njima udijelio dio svog doručka, dok drugi govore da je ovakav prizor specifičan za američka sveučilišta.

 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli College confessions (@collegefessing)

 

"Samo u Americi...", tvrdi jedan od ogorčenih studenata dok drugi komentator humoristično dodaje: "Kad zakažu nastavu za vrijeme doručka u menzi pa ne možete jesti, ali sada možete zbog Georgea Foremana palačinkara."

"U srednjoj su nam govorili da se nećemo moći tako izvlačiti na faksu, a gle ovo!", pišu dalje u komentarima.

Ako se želite dobro nasmijati svako vam preporučujemo da pročitate i ostale komentare ispod navedenog videa.

Još vijesti