V.K. u Laganini

[VIDEO] Pogledajte najluđe trenutke s dodjela diploma 2022. godine

Najluđe dodjele diplome u ovoj akademskoj godini!

29. srpnja 2022 13:01
Urnebesno!

Urnebesno! Foto: screenshot via TikTok

Diploma u rukama svojevrsna je metaforička kruna obrazovanja svake osobe. Nakon godina neispavanosti, učenja, ali i najboljih tuluma, vrijeme je da stavite halju i kapicu. Također je vrijeme za frizuru, parfem i šminku, isčekivanje i veselje u cijeloj obitelji i ponos koji nas preplavi u momentu kad u ruke napokon dobijemo taj "tuljac" s potvrdom da smo završili odabrani studij.

vezano Učenje u domu: nemoguće ili ipak moguće? Laganini U urnebesnom videu pokazali kako se 'štreba' u studentskom domu: 'Zar se išta može ovako naučiti?'

Dodjela diploma je svojevrstan ritual prelaska u odrasli život tijekom kojega se na ceremonijalan način opraštamo od studentskog života. Na dodjele diploma mnogi pozivaju svoju obitelj i prijatelje kako bi prisustvovali tom svečanom događaju, no čim je više ljudi na okupu, veća je vjerojatnost da će se dogoditi nešto neočekivano, duhovito, dirljivo i nezaboravno.

Od toga da roditelji djecu potencijalno osramote jer krenu vikati, plakati ili ih mahnito fotografirati pa do noćne more da se nakon prozivke imena studenta on spotakne i padne na pozornici, pred toliko okupljenih ljudi.

Kako god prošlo, šetnja pozornicom svakako je nezaboravno iskustvo. Ovogodišnji diplomanti podijelili su na svojim TikTok profilima nezaboravne trenutke sa svojih promocija, a ovo je nekoliko najluđih ove godine.

Tata "uletio" na pozornicu fotografirati kćer

Leah je hodala po pozornici kako bi primila svoju diplomu, dok je njen ponosni otac Viktor zaboravio da je u prostoriji pred nekoliko stotina ljudi. On je utrčao na pozornicu kako bi fotografirao svoju kćer, da bi slika ispala samo mutna zbrka.

@nobattysandra

dad = cancelled, me = embarrAZZed

♬ original sound - user147560

Studentica napravila špagu, uslijedile ovacije

Mnogi studenti maštaju o tome da prilikom prihvaćanja diplome učine nešto nezaboravno, no tek nekolicina njih uistinu ima hrabrosti i to učiniti.

Studentica London College of Fashion Rosalba Mensah imala je hrabrosti pa je dolazak na pozornicu "začinila" izvođenjem akrobacije: napravila je špagu, ostavljajući punu dvoranu u čudu jer se na vrlo graciozan način spustila i ustala.

@unioftheartslondon And the award for the most iconic graduation stage walk goes to… @lcflondon #graduation #ClassOf2022 #UALGrads ♬ original sound - unioftheartslondon

"Daj pet, ne, daj pet, ne"

Još jedan student koji je svakako ostavio utisak na sve prisutne bio je i student Sveučilišta Birmingham City, Saint, koji je plesao cijelim putem do pozornice, da bi finalno još ostavio voditelja ceremonije u ipčekivanju čak dvaput, kada mu je pokušao dati pet.

@birminghamcityuni Saint passed the graduation vibe check ✅🎉 #fyp #graduation #university #birmingham #birminghamcityuni #uni #bcu #graduation2022 ♬ original sound - Birmingham City University

„Želim povrat novca“

Studentica Tia, o kojoj smo već pisali, svakako je ušla u popis najluđih trenutaka s promocija kada je na svoju haljinu zašila komad platna na kojem je napisala da želi povrat novca.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by i-D (@i_d)


vezano Tia na svojoj promociji. Nakon predavanja Studentica na promociji izazvala skandal porukom na haljini: 'Želim povrat novca'

Roditelji i tehnologija

Ponosni roditelji koji dolaze vidjeti svoju djecu kako primaju diplomu ovaj svečani trenutak žele i zabilježiti videom. No, kakvi roditelji jesu, a većina ih nije nešto najbolja u baratanju s tehnologijom, ovaj je ponosan otac Andy uključio Go Pro kameru kako bi zabilježio poseban trenutak svoje kćeri Rachel. No, umjesto snimanja kćeri, ostavio je kameru okrenutu prema sebi pa je cijlu dodjelu zaprao snimao svoje izraze lica.

@ravechel the pics at the end get me every time 😭 #fyp #funny #dad #dadsoftiktok #graduation #dadsbelike #foryou #gopro ♬ original sound - rachel

vezano Slika nije pronađena Laganini URNEBESNO! Profesor morao otkazati ispit zbog TikTok videa: Zatrpali ga s preko 225 tisuća komentara

Olivia? Layla? Tko je sljedeći?

Osim toga da se sami možemo osramotiti na dodjeli, uz roditelje, osramotiti nas mogu i voditelji ceremonije, odnosno profesori, što se dogodilo studentici Layli. Taman prije prozivke njenog imena, profesor je prozvao Oliviju, da bi se zbunjujuće pitao: "Koga prozivam sljedećeg?".

@laylaamber1 Only this would happen to me…. #graduationfail #kingscollegelondon #graduation ♬ original sound - Layla

 

Još vijesti