L.B. u Laganini

[VIDEO] Pakira se za odlazak na faks: Pogledajte što je napravio njen psić

Osim što ostavljaju roditelje, mnogi studenti u obiteljskom domu ostavljaju i svoje kućne ljubimce.

4. listopada 2022 11:22
Neki kažu da bi radije odustali od faksa nego se odvojili od ovog psića...

Neki kažu da bi radije odustali od faksa nego se odvojili od ovog psića... Foto: screenshot via TikTok@LuisaMillie

Situacije je ovo i studentice iz Cornwalla, Louise Millie, koja se nakon praznika morala vratiti na fakultet kako bi nastavila s predavanjima.

Oni koji imaju sreće pa svoje ljubimce vode sa sobom u privatne stanove koje unajmljuju s cimerima ili partnerima, ne mogu bez njih zamisliti ni učenje, iako ponekad više smetaju no što pomažu u tom procesu.

Znaju kad odlazimo?

S ljubimcima je uvijek zabavnije, a i održavaju nas aktivnima i dobro raspoloženima, pogotovo psi, jer ih moramo svaki dan izvesti u šetnju i poigrati se s njima, ma koliko težak dan imali.

vezano Zajedničkim outfitom odala priznanje i svojoj mački... Laganini Mačka Suki 'diplomirala' na fakultetu: 'Odslušala je sva moja zoom predavanja'

Zato je svaki rastanak od njih težak i sjetan. Svi koji život dijele s kućnim ljubimcima reći će da oni predosjećaju promjene i znaju kad se vlasnik sprema izaći iz kuće, pa čak i kad odlazi na dulje vrijeme.

U to se uvjerila i Louisa dok je pakirala svoj kofer.

 

@louisamillie

she’s coming with me xoxo

♬ Barça - Barça

 

Naime, nakon što je sve složila, njen je psić legao na složenu odjeću i počeo mahati repom što je njegova vlasnica protumačila kao poruku da želi ići s njom. Ili da joj barem poručuje: "Nemoj ići!"

"Ja bih odustala od faksa"

"Htio bi sa mnom", napisala je Millie u videu koji je objavila na TikToku, a koji pogledan više od 1,8 milijuna puta.

U komentarima gledatelji pišu da ih je video rasplakao, a drugi pak ističu da je ova pasmina pasa, španijeli, izuzetno senzibilna i nježna, a ima i onih koji tvrde da bi se radnije ispisali s fakulteta nego odvojili od ovakvog psića.

vezano Kućni ljubimac može biti odlično društvo tijekom učenja! Nakon predavanja 3 najbolja razloga da za sljedeći ispit učite sa svojim kućnim ljubimcem

Iako se teško odvojila od svog ljubimca, zna da ga ostavlja u dobrim rukama, sa svojim roditeljima, i da će se ponovo vidjeti čim završe predavanja i rokovi.

Još vijesti