M. P. u Laganini

Ulovili ste jeftine aviokarte, ali vas muči prtljaga? Ovo je torba u koju će vam sve stati i poštuje dozvoljene dimenzije

Cijena je pogodna za studentski džep.

19. svibnja 2023 16:12
Pakiranje za putovanje

Pakiranje za putovanje Foto: Canva

Putovanja ne moraju nužno biti skupa, uvijek postoji solucija jeftinijih putovanja koja neće opustošiti vaš bankovni račun. Na svu sreću pojedine aviokompanije nude pristupačne cijene karata za sezonske letove do europskih destinacija, no imaju stroga pravila vezana uz prtljagu koju je dozvoljeno unijeti u zrakoplov.

Uz najjeftiniju kartu je dozvoljena mala osobna torba, to jest ručna prtljaga, koja se mora pohraniti ispred prednjeg sjedala. Takva pravila nam često zadaju muke, a tu je i strah od zaustavljanja na ulasku u avion i plaćanje dodatne naknade.

 

@decathlonhrvatska Isprobali smo viralnu torbu koja prolazi kao “personal item” na niskobudžetnim letovima. #decathlon #personalitembag #lowbudget #ryanair #kofer #prtljaga #putovanje #travel #travelbag #decathlonbag ♬ Cool Kids Viral - TRENDZ CC

 

Ako odlučite putovati bez dodatne prtljage, potrebni su vam ruksaci odgovarajućih dimenzija, a to je 25 x 40 x 20 cm. Pronašli smo na TikToku viralnu torbu koja prolazi kao besplatna prtljaga za niskobudžetne letove, a i cijena je pogodna za studentski džep.

Riječ je o „Kipsta Essential 20L“ torbi koja košta 5 eura i 99 centi, a možete ju pronaći u Decathlonu. Korisnici TikToka su u komentarima imali samo riječi pohvale: „Testirano i provjerno, u torbu stane dosta stvari“, „Već tri takve imam, stvarno su dobre“, i „Sviđa mi se, sutra ju kupujem“ samo su neki od komentara.

Još vijesti