V.K. u Laganini

OnlyFans model na prvim spojevima daje partnerima IQ test: 'Ne želim trošiti vrijeme s idiotima'

21-odišnjakinja na prvom spoju daje potencijalnim partnerima - pismeni IQ ispit.

3. svibnja 2022 14:25
Candice Kloss je model s visokim standardima.

Candice Kloss je model s visokim standardima. Foto: screenshot via Instagram@candicekloss

OnlyFans model Candice Kloss iz New Yorka kaže kako ima vrlo visoke standarde za biranje partnera s kojima će trošiti svoje privatno vrijeme.

Candice tvrdi kako je članica Mense sa IQ-om 136, pa iz tog razloga ima visoke kriterije i za svog potencijalnog partnera. Ona je još prošle godine punila medijske stupce kada je rekla da muškarci smatraju njenu inteligenciju „zastrašujućom“, a potom i nakon što je odlučila vaditi implantate iz lica.

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CKL (@realcandicekl)

 

vezano Slika nije pronađena Laganini Studentica otišla na 16 spojeva zbog besplatne hrane: 'Cura mora jesti'

„Ne želim gubiti vrijeme s idiotima“

Nedavno je podijelila svoje metode kako pronalazi partnere: na prvom spoju im daje pismeni IQ test. Kako Candice kaže, članica je Mense od svoje 17 godine.

Trenutno na svom Instagramu ima preko 109 tisuća pratitelja, i „ne želi gubiti vrijeme s idiotima“ koji ne dijele njenu strast prema predmetima poput matematike ili bihevioralne ekonomije. Kloss kaže da ako njen potencijalni partner ne prođe na IQ testu, ispada iz igre, čak i ako je kemija s njim ispravna.

vezano Slika nije pronađena Laganini [FOTO] Studentica prava tvrdi da ju je Tinder blokirao jer je prezgodna: 'Samo želim s nekim na piće'

Ova 21-godišnjakinja je odustala od fakulteta još 2011. godine, a sada se u potpunosti posvetila karijeri na OnlyFansu. „Želim se uvjeriti da se isplati ići na spoj s njima“, rekla je. „Postoji puno muškaraca koji su privlačni, ali ako nisu inteligentni, to im se oduzima od dobrog izgleda. Kako možete uživati u svom vremenu s nekim ako se ne možete povezati s njima i kroz razgovor?“, piše DailyMail.

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Candice Kloss (@candicekloss)

 

Ima još kriterija

No, čak i ako potencijalni partner prođe prvi ispit, Candice kaže da to nije dovoljno, jer će od njih očekivati i da budu u tijeku s aktualnim vijestima, moraju poznavati matematiku, financije i znanost.

„Neki ljudi ne žele pratiti aktualnosti iz svijeta i to može biti odbojno. S druge strane, privlačno je ako netko brzo shvaća stvari, kao i emocionalna inteligencija i brzi i duhoviti odgovori. Bihevioralna ekonomija mi je omiljena tema, ali je jako zabavno i slušati nekoga kako govori o stvarima iz iskustva i uz puno entuzijazma“, kaže bivša studentica.

vezano Slika nije pronađena Karijera Dala otkaz u Lidlu i odustala od studiranja: 'Objavila sam fotografiju u kupaćem i zaradila 2000 kuna preko noći…'

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CKL (@realcandicekl)

 

„Mora biti stručnjak barem u jednom predmetu“

„Odrastajući, bila sam štreberica iz područja znanosti i još uvijek jako volim matematiku“, kaže Kloss i dodaje da i njen partner mora biti „na ljestvici iznad prosjeka“. Srećom, spominje da partner ipak ne mora biti stručnjak iz matematike, ali da bi trebao moći voditi razgovor. „Mora biti iznimno pametan barem u jednom predmetu“, pojašnjava. Od ostalih kriterija, njen partner uz to mora imati dobar smisao za humor, biti avanturist, direktan i zabavan.

vezano Slika nije pronađena Nakon predavanja Studentica dečku sastavila 'ugovor za vezu' na 17 stranica: 'On je na studiju prava pa mu se svidjelo'

Candice se službeno na OnlyFans uključila 2020. godine, a nedavno je krasila i Payboy naslovnicu južnoafričkog izdanja.

Izvor: dailymail.co.uk

Još vijesti